More

  Sonos werkt mogelijk aan een mini-subwoofer |

  Sonos eigendom bestaanbaar eentje intrigerende nieuwe bijvoeging gepland snijwondje bedragen productassortiment. In een Reddit-aankondiging gespot onderbrak Android Police, merkte eentje Sonos-gebruiker pas bovenop dat den S2-app ene “Sub Mini” -luidspreker noemt als gij doodmoe den prompt “Meer informatie” tikt wanneer gij ene helft Sub toevoegt aan eentje bestaande thuisbioscoopopstelling.

  Sanos Sub MiniS114HED verkoopt op dit ogenblik geen product omsingeld de naam Mini. Te den screenshot die online word verdeeld, beschrijft het nering den luidspreker indien ene “kleinere, cilindrische subwoofer” diegene niet kan werd gecombineerd omsingeld een derde mensenleven Sub snijwondje eentje dubbele subwoofer-indeling. Dat alles suggereert dat de Sub Mini minder zal kosten dan den dure $ 749 Sub (Gen 3). Helaas biedt den screenshot geen definitieve bijzonderheid voltooid hoogachten daarbovenop releasedatum. Niettemin bestaat het idee dat Sonos ene goedkopere subwoofer aanbiedt, voorts al bezittingen het enkele beperkingen, er ene die supporters zullen aantrekken.

  Sonos had niet veel tijdens zeggen be de schermafbeelding waarna aansluiting opnam inclusief ie concern. “Wij werking altijd aan fatsoenlijkheid ingevolge ene ​​nog betere luisterervaring inkeping klanten te creëren, maar wij bezitten niets erop porties over onze toekomstige productroadmap”, aldus een woordvoerder van Sonos. Neem dat naar gij wilt.

  Update 15:52 ET: commentaar van Sonos toegevoegd.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]