More

  Samsung’s Galaxy Watch Active 2 zakt naar een historisch dieptepunt van $ 149 |

  Mits jij afgelopen Black Friday en Cyber ​​Monday geen smartwatch hebt kunnen pakken, zijn alhier eentje deal diegene gij mogelijk wilt noteren: Samsung’s Galaxy Watch Active 2 bestaan momenteel vacant snijwondje onderbeen $ 149 doodmoe Amazon. Dat bestaan $ 101 minder dan te de kleinhandel daarbovenop den laagste prijs diegene wij hebben waargenomen boterham den mid-range smartwatch, die doorgaans sneetje $ 250 worden verkocht.

  Koop Samsung Galaxy Watch Active 2 bij Amazon – $ 149

  Samsung’s Galaxy Watch 4 worden mee verkocht snee $ 110 lager dan de verkoopprijs doodmoe Cyber ​​Monday, doch diegene overeenkomst zijn niet langere vacant. Ie goede nieuwsjournaal is dat den Watch Active 2 mee een degelijk smartwatch is. Binnenshuis onze recensie prezen we hem daar hij betere mogelijkheden snijwondje ie volgen van den gezondheid heeft dan zijn dominee, dankzij de verbeterde sensoren. Diegene snee hartslagmetingen bevat bijvoorbeeld stuntman keer zoveel LED’s, waardoor hij de kracht bezittingen om je hartslag sneller tijdens afwegen. De versnellingsmeter bestaat blijkelijk evenzeer stuntman keer dientengevolge ontvankelijk indien den eerste Watch Active, waardoor hij huis voelt of gij beweegt.

  Hoewel het horloge geen lijfelijk roterend rad tegoed, zijn den ring aanraakgevoelig (ingesloten haptische terugkoppeling) plus schenkkan gemakkelijk geworden gebruikt sneetje zeevaart. Wij vonden Tizen OS alsmede gebruiksvriendelijk, responsief en proactief omsingeld geldsommen verschillende herinneringen. Overheen ie generaal concludeerden wij dat den Watch Active 2 een was afgeronde variatie is die veel biedt inkeping zijn eerbewijs. Toen word ie horloge verkocht voor $ 280 per stuk, dus $ 149 bestaat een koopje indien jij de wearable nu geruime oer te den gaten houdt.

  Krijg den nieuwste Black Friday- daarbovenop Cyber ​​Monday-aanbiedingen vanwege naar onze homepage met deals via gaan daarbovenop ie monitoren van @Deals op Twitter.

  Alle producten die door geworden aanbevolen, word geselecteerd ingevolge onze redactie, autonoom van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen inhouden gelieerde links. Indien je iets koopt onder eentje van dit linkervleugel, kunnen we ene aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]