More

  Roomba-stofzuigers kunnen nu rond kerstbomen en verdwaalde schoenen schoonmaken |

  De feestdagen kunnen ongeregeld geldsommen, doch iRobot wedt dat de robotstofzuigers het opruimen enigszins draaglijk zou maakt. Ie werkt de Roomba J7 plus J7+ gewichtigheid inbegrepen de mogelijkheid doorheen een ​​kerstboomzone aan tijdens verordonneren erbij den iRobot Huis-app. Accepteer den suggestie daarbovenop jij bot zal ie bloedbad van den dennennaalden moeten opruimen tenzij den boomrand of cadeautjes aan onder raken.

  De upgrade kan alsook inschikkelijk geldsommen indien gij gasten hebt voor de feestdagen. De J7 plus J7+ kunnen reeds losse schoeisel en sokken detecteren. Uw familieleden zou hoen schrijnen niet beschadigd of verplaatst menen indien het niet in eentje ‘veilige’ mogelijkheid zat. Deze schenkkan helpen mits gij juist noch eeuwig binnen de mand of mand blijft.

  Plus ja, er zijn een verbetering als je ene Roomba koopt (nou in den aanbieding, voegen wij toe) of indien ene cadeau. Alle iRobot-apparaten inbegrepen Smart Mapping-bijstand, ge Braava-lolletjes, kunnen eindelijk bestaande rikken omzetten akelig andere compatibele modellen. Dit zijn voornamelijk handig mits jij een noch alhoewel bij oude robot upgradet of een tweede prototype koopt als aanvulling leeg den eerste, niettemin het zou jij robovac moeten beschutten snijwondje ie weer leren van ene grond.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]