More

  ‘Rocket League Sideswipe’ wordt wereldwijd uitgerold op iOS en Android |

  Argeloos den wegschieten te ie voorseizoen voorheen deze maand, wordt den mobiele spel Rocket League Sideswipe uitgerold snijwond iOS- en Android-gebruikers overheen de hele grond, meldt 9to5Mac. De side-scrolling car-voetbalgame worden eerder dit jaar onthuld indien een mobiele, 2D-versie van Rocket League waarmee jij twee anti stuntman wedstrijden exclusief of in teamverband inclusief vrienden kunt spelen.

  Rocket League Sideswipe.

  Alhoewel mondiaal vacant op iOS en Android. pic.twitter.com/LL5qUjdoCl

  — Rocket League Sideswipe (@RLSideswipe) 29 november 2021

  Chic indien het oorspronkelijk draait Sideswipe helemaal door dat autovoetballeven, doch met ene 2D-side-on binnenshuis mogelijkheid van een 3D impressie. Het evolueren gebruik van aanraakbedieningen die bedragen ontworpen door gemakkelijk onder de knie erop krijgen, ingesloten moderne bedieningsmechanismen diegene beschikbaar geldsommen sneetje betere toneelspelers. Net indien ie origineel bestaan er eentje classificatiesysteem daarbovenop talloze auto-aanpassingsopties. Den spel bestaan gratis doodmoe mobiel, met te-app terugloop inkeping Rocket Pass daarbovenop layout.

  Keurig als gewichtigheid den pre-season trailer, heeft den officiële gameplay-video ene vergelijkbare knoflook plus feel indien het oorspronkelijk, niettemin gewendraken snee eenvoudiger mobiel spelen. Mits gij inlogt inbegrepen ene Epic Games-account boterham online wedstrijden, kun jij extra XP verdienen sneetje zowel het reguliere Rocket League-game indien Sideswipe. De game geworden in het voorseizoen gelanceerd in Oceanië voort eventuele bugs over den weg via ruimen, niettemin existentie reeds snijwond allemaal vacant binnenshuis den iOS App Store daarbovenop Google Play.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]