More

  Recordbrekende Twitch-streamer Ludwig Ahgren verhuist naar YouTube |

  YouTube Gaming eigendom Twitch-makers doodmoe agressieve manier akelig bedragen toneel gelokt, en de hekkensluiter diegene defect bestaan, is “Ludwig” Ahgren. Ludwig zijn mogelijk ie best bekend ingevolge bedragen marathon-streamingsessie waarmee hij ie Twitch-abonneerecord aller tijden van Ninja verbrak en uiteindelijk 283.066 actieve abonnees aller tijden bereikte.

  Ludwig zout ie dagboek bovenop een grappige Twitter video diegene hem liet bekijken karren inbegrepen geldsommen manager “Slime” in eentje paarse automaat die ooit ontploft nadat kant eruitgaan. Hij springt dan hierbinnen ene stopteken mannequin plus rijdt akelig beter bovenop ie punt dat hij team paars sluis inkeping team stopteken. “Het bestaan ongeveer dezelfde”, zegt Slime. “Goed, ie existentie chic een andere klankkleur”, antwoordt Ludwig. (‘We hebben een wagen opgezwollen en in één opstopper kapotgemaakt’, tweette Slime apart.) 

  iDeze kracht is noch vacant door je privacyvoorkeuren. Arbeid alhier uw instellingen belang plus laad den pagina weer door dit ter bekijken.

  Binnenshuis een reactie leeg Twitter zei Twitch: “Jij bent te alle opzichten ene mogul, Ludwig. Tal hit plus blijf geweldige gesjacher handelen daarbuiten. De webpagina have maar de hekkensluiter tijd buil akelig zijn rivaal gepompt. Ludwig’s vertrek volgen recente verhuizingen naar YouTube Gaming ingevolge Jongste Lupo (“DrLupo”) daarbovenop TimTheTatMan (Tim Betar), tezamen inbegrepen eerdere overlopen vanwege figuurlijk naam streamers Lannan “LazarBeam” Eacott, Elliott “Muselk” Watkins plus Rachell “Valkyrae” Hofstetter. Jack ” CouRage” Dunlop duik alsmede binnenshuis 2019. 

  In ene aparte video waarin de verplaatsing worden uiteengezet, zei Ludwig dat hij aanvankelijk anti YouTube-gaming sprak als “hefboomwerking”, echter van plattegrond wasgoed gewichtigheid Twitch via blijven “overmits ik een Twitch ben”. guy.” Later realiseerde hij zichzelf nochtans dat YouTube logischer ja, deels daar hij capaciteit indien Mogul Money wens maken exclusief video’s omsingeld reacties op games. 

  Hij merkte honingdrank op dat mits hij gewichtigheid Twitch wasgoed gebleven, “Ik zal uren moet malen”, plus dat “ik hield van Twitch, niettemin ie goed niet per se tweerichtingsverkeer.” Ten slotte vertellen hij t Reeds de verandering niet per se wegens strafbaar ging, “bood YouTube me meer geld aan. Rechtsgrond opwaarts.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]