More

  Optimaliseer je Mac met deze Cyber ​​Monday-appbundel van $ 18 |

  Een Mac bestaan op zich alreeds eentje geweldige inlegkapitaal, maar als gij er apps leeg installeert, kun je van jij niettemin nu eersteklas apparaat ene echte krachtpatser vervaardigen. Van productiviteitstools daarbovenop beveiligingsabonnementen totdat grafische ontwerpprogramma’s en meer, gij Mac uitgerust inclusief ene karton van het uitgelezene vermag jij ervaring aanzienlijk verbeteren.

  Ontvang toegang totdat 12 apps voor minder dan $ 20 wanneer jij profiteert van dit Cyber Maandag-opruiming doodmoe The Complete Limited Edition Mac Bundle. Lees trouwens snee een glimp van sukkel is inclusief daarbovenop hoe deze spel-changers jij dagelijkse Mac-gebruik kunnen verbeteren.

  vCam

  Of gij al oer doorbrengt met gamen, virtuele interviews verwijderen of chatten op videoconferenties bemoedigen, zal je waarachtig gaarne gij achtergrondvisuals moeten modificeren. De XSplit VCam vervaagt, verwijdert plus vervangt gij afkomst door den singeltje of video van gij afwisseling, daarbovenop biedt zowel privacy als ene creatieve uitlaatklep.

  Flame Painter 4

  Tik doodmoe je kunstige rand daarbovenop sprong te digitaal ontwerp ingesloten dit app. Flame Painter bestaan intuïtief daarbovenop innovatief daarbovenop neemt den technische hindernissen over het creatieve proces voor zowel grafische computerkunstenaars, ontwerpers mits fotografen.

  PDF Reader

  Uw dagelijkse PDF-processen hebben keurig tal gekregen efficiënter. Omsingeld deze slimme uitkomst kunt u uw PDF-bestanden annoteren, verwisselen, aaneenschakelen, bewerkt daarbovenop versleutelen. U kunt uw onderdanig zelfs naadloos scannen daarbovenop ondertekenen.

  BuhoCleaner

  Zelfs eentje hoogwaardige machine vermag langzamer werken, dus u moet een betrouwbaar opschoningsprogramma benutten doorheen ervoor ter zorgen dat u geen rommel evolueren uw opslag ingesloten ongewenste computerbestanden daarbovenop ongebruikte apps. BuhoCleaner zorgt ervoor dat uw Mac probleemloos blijft werken, houdt uw systeemstatus in de gaten plus vormen geheugen vrij.

  RealVPN

  Alhoewel uw Mac soepel draait, kunt u gemakkelijk leeg internet navigeren, watje bezegelen dat u overal data achterlaat. RealVPN versleutelt uw gegevens en internetactiviteiten daarbovenop beschermt uw surfgedrag tegenstrijdig glurende ISP’s.

  Sticky Password

  Bovendien zijn het belangrijk ingevolge moeilijk onder hacken wachtwoorden boterham elk account bij fabriceren , echter het zijn moeilijk vanwege kant allen gewichtigheid ter beminnen. Sticky Password kneden en bewaart unieke toegangscodes snee nu uw accounts (beheerd onderbrak eentje hoofdwachtwoord dat u aanmaakt), waardoor uw internetidentiteit vertrouwelijk blijft.

  Er zijn tal meer artikelen dat vandaan arriveren, dus kwel uw mogelijkheid voort flink via korten leeg den apps diegene gij dag en jij Mac productiever vervaardigen.

  Krijg den complete Limited Edition Mac-karton inkeping $ 18, of 40 percent korting, inclusief code CMSAVE40.

  Prijzen bij voorbehoud.

  werkt tezamen omsingeld StackSocial onderbrak u deals erop bieden snee den nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed daarbovenop tutorials. Dit boodschap vormt geen redactionele permissie plus wij verdienen ene portie van alle verhandelen. Als je vragen hebt overheen de producten diegene jij hier ziet of eerdere afname, neem dan alhier contact bovenop inbegrepen StackSocial-bijstandsuitkering.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]