More

  Nu kun je je NBA Top Shot NFT aan je muur hangen |

  Gij hebt nu een methode onderbrak honingbij geuren ingesloten gij NBA Top Slok NFT doorheen gasten gedurende huisvesten, leeg bepaling dat jij bereid bent er eentje toeslag inkeping tijdens liquideren. Naar The Verge opmerkt, bieden Koen Labs (ie handel achter Top Shot) plus hardware-startup Infinite Objects al video “prints” van NBA NFT’s aan binnenshuis fysieke displayframes. Koppel jij Koen Wallet plus je kunt eentje klassiek basketbalmoment permissie bekijken artikelen ie niettemin uitkomt, niet inclusief per eentje toestel naar je laptop. Ene QR-code daarbovenop een holografische plakker zal helpen bewijzen dat het van jouw bestaan.

  Dit bedragen dure stukken, ingevolge het zacht overheen ter knellen. Ie bijsluiten van uw NFT bovenop een 7-inch scherm kost $ 199, terwijl ene 10-inch scherm $ 399 kost. De eerste kopen zouden ergens hierbinnen januari moet word wegsturen. U koopt in feite ene digitale fotolijst diegene enkel één plaatje schenkkan afspelen, zij het één met intrinsieke waarde.

  Er geldsommen meerdere vangsten diegene overigens gaan. Gij kunt nog geen Oogwenk Sets, Showcases of elk moment waarop eentje gepensioneerde NBA-speler of iemand in den WNBA dekmantel, ‘printen’. Frank plus Infinite werking aan houvast inkeping alhoewel deze, niettemin ie bestaat nog steeds eentje vreemdeling beperking indien jij zullen verwacht dat deze lijsten indien kunstwerken zouden serveren – stel je snee dat jij geen Van Gogh-drukken mag kocht waarop den kunstenaar onder zien zijn. Evenwel geleverd deze jij iets erbij produceren inclusief eentje NFT, exclusief ge en toe een conservenblik leeg gij privé-apparaten.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]