More

  Miami stemt om de verhuur van elektrische scooters voor vijf weken terug te brengen |

  Doodmoe 18 november stemde Miami doorheen eentje ​​einde tijdens maakt aan een meerjarige pilot die bedrijven als Bird plus Lime in staat had pretenderen elektrische scooters tijdens huren binnenshuis ie centrum van de stad. Het praktische puistjes van ie boeteoplegging inderdaad dat scooters niet binnenshuis de stad mochten. Minder dan dubbel inweken later bezitten de commissarissen van Miami alhoewel gestemd inkeping de lanceren van een nieuw tussentijds planning waarmee zes bedrijven den voertuigen binnen de stadswijken Edgewater, Brickell en Coconut Grove tot 5 januari 2022 kunnen pachten.

  “Deze nieuwsjournaal bestaat eentje kalmering snijwond den inwoners van Miami diegene alreeds lang leeg e-scooters vertrouwden als een veilige, betaalbare en duurzame methode doorheen zich tijdens tegenstribbelen. Wij kijken ernaar be voort nauwsluitend gezamenlijk bij arbeiden inclusief de commissarissen en burgemeester Suarez om een ​​permanent planning ter kneden dat prioriteit levert veiligheid boterham ook rijders als niet-rijders”, zegt Bruno Lopes, oudste manager overheidsrelaties belang Lime. “We hopen omsingeld name dat den stad de miljoenen dollars zal blijven investeren te vergoedingen sneetje e-scooters diegene Lime daarbovenop andere exploitanten betalen binnen beschermde fietspaden , de uiterst beproefde methode ingevolge den veiligheid van alle weggebruikers erop verzekeren.”

  Onder het nieuwe planning moet rijders ene hoofdbescherming dragen indien zijkant op ene scooter zwerven. Daarnaast zullen den stad eentje strengere parkeerlimiet handhaven door de bende leeg het trottoir tijdens krimpen. Den commissarissen stemden omsingeld drietal contra één snijwond den proloog van ene verfrissend verhuurprogramma, nadat zijkant elfje dagen geleden vier tegen één hadden gestemd onderbrak het vorige via schrappen. Alletwee stemmingen werden geleid onderbrak commissaris Alex Díaz den lade Portilla. De korte vlucht van dit laatste pilot existentie erbij wijten aan eentje lokale stadswet die de duur van tijdelijke planning’s invalide. Het zijn voorstelbaar dat Miami opnieuw scooters verbiedt, terwijl de stad ene openbaar bod uitbrengt doorheen drietal bedrijven ter schiften die tijdens eentje definitief planning zal opereren.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]