More

  Het tweede op zichzelf staande model van BMW M is de Concept XM plug-in hybride |

  BMW M, den beroemde dochteronderneming van de autofabrikant die gehouden existentie sneetje high-vertoning voertuigen, heeft bedragen helft stand-alone model geïntroduceerd meer dan 40 klas nadat den M1 sneetje het eerst aan ie publiek geworden verkocht. Ie nieuwe vehicle bestaan een muurplug-binnen bastaard prototype genaamd de Concept XM, daarbovenop het bestaat blijkbaar de krachtigste BMW M-wagen diegene ooit hierbinnen massaproductie zijn getogen. Ie zullen conventie maakt van het verfrissend ontwikkelde M Hybrid-aandrijfsysteem van het handel, dat ene V8-motor combineert ingesloten ene krachtige elektromotor. Dat geleverd het vehicle ene fulltime elektrische actieradius van 80 km, het inhoud voort 750 pk bij vervaardiging en ene maximumkoppel van 1.000 Nm (737 lb-ft) te doordringen.

  Buiten ie feit dat het den tweede pure M-prototype eens, Concept XM existentie voorts den eerste geëlektrificeerde auto van de dochteronderneming in ie high-voorstelling segment. Dat “wijst de weg inkeping de toekomst van het M-handelsmerk”, zegt den bulletin van het nering, sukkel duidt leeg meer elektrisch aangedreven wagen’s in de toekomst.

  Het zullen evenzeer den eerste auto zijn die BMW’s nieuwe voorzijde-end vormgeving zou dragen. Gebaseerd bovenop de afbeeldingen van Concept XM, zullen den voorkanten van BMW gesplitste koplampen hebben daarbovenop nagenoeg achthoekige nierroosters ertussen inclusief het logo van ie voertuig. Het handelsbedrijf noemt ie algehele ontwerp van ie voertuig “een zeer vooruitstrevende en onderscheidende kijk leeg BMW X”, doch niet iedereen zal die bijvoeglijke naamwoorden bezigen door het onder beschrijven – BBC’s Piek Gear klinkt ronduit verdrietig be hoe het eruit ziet. Binnenin zijn er ene leeg de coureur gerichte cockpit, bruin leer en BMW’s krom scherm snee ie infotainmentsysteem.

  Den serieproductieversie van het vehicle — den BMW XM — zullen contra het einde van 2022 in vervaardiging gaan. Ie zou word vervaardigd in de BMW Group Plant Spartanburg binnenshuis den VS en zou beschikbaar bedragen indien muurplug-binnenshuis exclusief bastaard model.

  BmpBMW

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]