More

  Het congres houdt deze week een hoorzitting over mogelijke hervormingen van sectie 230 |

  Klokkenluider Frances Haugen zullen weer inkeping ie Bijeenkomst verschijnen. Doodmoe woensdag 1 december zal de subcommissie inkeping communicatie en technologie van het House Energy and Commerce ene hoorzitting liefhebben diegene gewijd bestaan aan ie bepraten van mogelijke “gerichte hervormingen” van artikel 230 van den Communications Decency Act.

  Haugen bestaat een van eentje handvol van getuigen House Democrats hebben opgeroepen ingevolge ter getuigen. Ze zullen geworden vergezeld doorheen Rashad Robinson, den president van Color of Change, evenals James Steye van Common Sense Media. De Republikeinen van den subcommissie zou voorts eentje getuige bemoedigen. Eentje helft panel later leeg de dag zou aangevuld getuigenissen bevatten van organisaties naar Free Press Action.

  Den laatste keer dat Haugen boterham ie Sessie getuigde, juist binnen oktober toen ze snijwond den Senaatscommissie snijwond Onderneming verscheen. Hierbinnen haar openingsverklaring drong Haugen er belang wetgevers bovenop aan wegens nieuwe regels leeg honingbij stortregenen aan haar voormalige werkgever. “De keuzes die hierbinnen Facebook geworden gemaakt, geldsommen funest sneetje onze kroost, onze openbare veiligheid, onze privacy daarbovenop sneetje onze democratie”, vertellen zijkant destijds. De tweede mededeling van Haugen komt voetgewricht enkele dagen voordat Adam Mosseri, het stamhoofd van Instagram, zal meedoen aan eentje reeks hoorzittingen te den Senaat ge online dekking van kroost.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]