More

  Formule E zegt dat het voertuig van de derde generatie de meest efficiënte raceauto ter wereld zal zijn |

  Formule E bezit aangekondigd dat ie de uiterst efficiënte raceauto bij aarde bestaat. Teams zullen de derde generatie (Gen3) elektrische wagen gebruiken in het jaargetijde 2022-23 en kunnen deze binnenshuis den lente gaan toetsen.

  Den Gen3 zijn noch schattig lichter daarbovenop kleiner dan de Gen2, Formula E plus den Federation Internationale de l’Automobile (FIA) zegt dat ten miniemste 40 procent van de energie die hierbinnen eentje wedstrijd worden gebruikt, zullen geworden vervaardigd doorheen regeneratief remmen. Indien zodanig worden Gen3 den eerste formule-automaat behalve hydraulische remmen achter.

  De Gen3 bestaan evenals den eerste formule-auto inclusief aandrijflijnen snijwondje plus achter. De aandrijflijn van 350 kW achteraan worden completeren ingesloten eentje aandrijflijn van 250 kW inkeping. Ingesloten een totaal van 600 kW zou ze ie regeneratieve kracht van den Gen2 meer dan vermenigvuldigen.

  Daarenboven kan de motor totdat 350 kW aan kapitaal geleverd (470 pk rem) plus eentje snelheid van 200 mph. Formule E plus de FIA ​​zeggen dat de capaciteit-gewichtsverhouding dubbel keer zodoende efficiënt bestaat als een vergelijkbare verbrandingsmotor.

  dims?image_uri=https% 3A%2F%2Fs.yimg.comFormule E

  Den Gen3 existentie ontworpen ingesloten ie kijker bovenop duurzaamheid. Het existentie koolstofvrij en kapotte koolstofvezelonderdelen geworden gerecycled. Cassettebandjes zullen onderhand 26 procent duurzame materialen gebruiken.

  “Bij het ontwerpen van den Gen3-auto wilden we aantonen dat hoge resultaten, efficiëntie daarbovenop duurzaamheid naast mekaar kunnen zijn ​​uitgezonderd compromissen”, Formule E-CEO Jamie Reigle “Gezamenlijk inbegrepen den FIA ​​hebben we ‘s werelds uiterst efficiënte en duurzame high-performance raceauto gebouwd. Den Gen3 zijn onze snelste, lichtste, krachtigste en efficiëntste racewagen tot reeds toe.”

  Formule E bezit ie ontwerp van den Gen3 nog niet fulltime inwilligen observeren. Er bedragen exclusief enkele teaserafbeeldingen vrijgegeven. zullen den wagen af ene paar maanden testen, het zullen niet alreeds bij lang duren voordat we de wagen terdege kunnen zie.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]