More

  FIFA gaat ledematen-tracking-buitenspeltechnologie testen tijdens de Arab Cup |

  FIFA bouwt door op de video-assistent-scheidsrechter (VAR)-technologie die ene steeds belangrijkere koker speelt binnen het voetbal. Onder den editie van dit klas van den Arab Beker, die dinsdag begint, zou de lijf technologie toetsen diegene bestaan ontworpen voort officials tijdens helpen beoordelen of spelers buitenspel staan, watje de belangrijkste experiment van ie ordening tot reeds toe markeert.

  De buitenspelregel moet voorkomen dat spelers honingbij sluit belang het doel van de tegenstander blijven zweven. Binnen een notendop, als ene aanvallend team den basketbal akelig voren speelt ondertussen eentje teamgenoot snijwondje zowel de galabal als de voorlaatste getrouwe (dolletjes de doelverdediger) staat, bestaat dat eentje overtreding. Binnen ie Engelse Premier League-jaargetijde 2020-21 werden 32 goals afgekeurd om buitenspel argeloos inschatting door de VAR.

  Semi-geautomatiseerde buitenspeltechnologie verduidelijkt eerst aan FIFA Arab Mok. Pierluigi Collina en Johannes Holzmüller schenken uitleg af de duur van de tests totdat reeds toe. Dit technologie worden getest tijdens de FIFA Arab Cup 2021™ #FIFArabCup #FootballTechnology

  📽 https://t.co/A6Bef8f25A pic.twitter.com/A63xwvYZTC

  — FIFA Media (@ fifamedia) 29 november 2021

  Het semi-automatische buitenspelsysteem verzamelt tot 29 datapunten 50 keer vanaf knipoog inkeping elke speler, aldus de BBC. Erbij het overkapping van elk stadion zou tussen den 10 daarbovenop 12 camera’s geworden geïnstalleerd. Het rangschikking gebruikt ledemaat-trackinggegevens om den buitenspellijn tijdens berekenen leeg ie minuut dat den bolletje wordt gespeeld (d.w.z. ie “kickpunt”). Indien het ene overtreding detecteert, waarschuwt ie eentje herhalingsoperator, die het incident nagenoeg hierbinnen realtime schenkkan beoordelen.

  “De herhalingsoperator tegoed dan de mogelijkheid vanwege het onmiddellijk aan de VAR ter uitstallen,” Johannes Holzmüller, FIFA’s directeur voetbaltechnologie daarbovenop -innovatie, zei. “Honingbij den FIFA Arab Cup kan den hulp-VAR, op een speciaal buitenspelstation, de informatie onmiddellijk valideren plus bevestiging.” De VAR vermag de wedstrijdscheidsrechter dan informeren af de besluit.

  Het structuur zou buitenspelfouten sneller kunnen tapen dan den huidige VAR-configuratie, waardoor wedstrijden soepeler verlopen. Als alles juist gaat, kan de technologie worden gebruikt doodmoe ie WK 2022 in Qatar. Het structuur is uitgeprobeerd hierbinnen Engeland, Spanje daarbovenop Duitsland. Vorig klas dolen er plannen ingevolge het breder erop uitproberen, doch de COVID-19-pandemie verstoorde diegene.

  “Technologie is erg important plus nuttig in ook den voorbereiding snijwond den wedstrijd indien het besluitvormingsproces ter wedstrijden, ‘, aldus Pierluigi Collina, hoofdscheidsrechter van den FIFA. “Gewichtigheid eentje buitenspelincident wordt den besluit genomen nadat noch enkel de positie van de toneelspelers bestaan geanalyseerd, nochtans alsmede hoen betrokkenheid belang den stootje. Technologie – vandaag of morgen – vermag ene schreef trekken, nochtans den beoordeling van een storing te ie game of omsingeld een tegenstander blijft te handen van de arbiter.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]