More

  De 14-inch MacBook Pro is nu $ 200 korting |

  Indien gij bewegingloos hebt gewacht tot de nieuwe MacBook Professional’s van Apple binnen de schoonmaken gaan, existentie Cyber ​​Monday uitgekomen. Adorama daarbovenop B&H bezitten het 14-inch basismodel met $ 200 verlaagd. Dat is eentje korting van 10 procent bovenop den gebruikelijke startprijs van $ 1.999. We bezitten sinds de wegschieten eentje twee keer prijsverlagingen waargenomen doodmoe de nieuwe MacBook, bovenal waarna Amazon ook de 14- als de 16-inch varianten inclusief $ 50 korting gaf binnen de slapjes dat ze uitkwamen. $ 200 korting bestaat echter eentje absoluut dieptepunt boterham eentje laptop die legitimatie eind oktober in den schoonmaken ging

  Acquisitie MacBook Voor gewichtigheid Adorama – $ 1.799 Kocht MacBook Pro gewichtigheid B&H – $ 1.799

  We opschrijven alhier exclusief ie Space Grey-mannequin evolueren deel be van de bevordering van vandaag. Mits u de laptop binnen Silver wilt, kost deze $ 1.999. U kunt alsmede geen van den componenten upgraden uitgezonderd de volledige prijs van den computer honingbij ombrengen. Gelukkig bestaat het basismodel krachtig voldoende met bedragen 8-core M1 Professional-processor, 16 GB ARIES daarbovenop 512 GB inwonende opslag.

  We gaven de nieuwe MacBook Voor’s een score van 92. Apple bezit veel van den problemen die de vorige generatie zo meegevoeld maakten. Ingevolge erop par heeft ie 14-inch prototype, binnen contrast tot zijn pastor, nagenoeg alle poorten diegene je echter kunt wensen. Het beschikt overheen trio Thunderbolt 4-poorten, eentje HDMI-aansluiting, ene MagSafe-stroompoort, ene hoofdtelefoonaansluiting plus een SD-kaartsleuf. Eentje ander opvallend kenteken van den MacBook Professional 2021 bestaat het Liquid Retina XDR-display. Die doodmoe ie 14-inch model tegoed ene resolutie van 3.024 x 1.964 plus kan 1.600 nits aan duidelijkheid bereiken. Ie have tevens een verversingssnelheid van 120 Hz, waardoor het conventie van den computer soepeler aanvoelt. Het enige nadeel van ie scherm existentie die lelijke inkeping. Maar als je het niet hevig vindt, er is aantal leuks aan den MacBook Voor 2021.

  Krijg den nieuwste Black Friday- daarbovenop Cyber ​​Monday-aanbiedingen vanwege naar onze startpagina inclusief deals via gaan daarbovenop @Deals erop monitoren op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]