More

  Amazon moet controversiële vakbondsverkiezingen in Alabama herhalen |

  Amazon zullen den vakbondsverkiezingen diegene in april in ie fulfilmentcentrum binnen Bessemer, Alabama werden verantwoordelijk, weer moeten doen. Volgens Politico bezit Lisa Henderson, den National Labour Relations Houtvezelplaat (NLRB) Region 10 Director, de e-commercegigant roeping gegeven vanwege nog een stemming te vrijen, bovenal ingevolge ie waarheid dat Amazon een postbus van de US Postal Service boterham het voorraadmagazijn bezittingen geïnstalleerd vanwege stembiljetten.

  De verkiezingsresultaten dolen 1.798 tot 738, waarbij werklieden tegen de toetreding tot den Retail, Wholesale en Department Store Union (RWDSU) stemden. Nadat die resultaten vertrouwd ronddwalen geproduceerd, diende den RWDSU 23 verzwaren binnen, waarbij het nering worden beschuldigd van bemoeienis ingesloten de verkiezingen. Ene van die klachten weeskind erop dat Amazon de stembus installeerde exclusief permissie van den NLRB plus ingesloten het kijker bovenop beveiligingscamera’s waardoor werklui ie intu kregen dat ze honingbij voogdij stonden. De raadgeving snijwondje arbeidsrelaties koos de flank van den vakvereniging plus ontdekte dat Amazon zich bemoeide met den verkiezingen voort den brievenbus erop installeren plus arbeiders tegen-vakbondsbadges en -borden aan erop bieden.

  Henderson lijn binnen den stukken diegene afvaardiging gaven totdat eentje nieuwe keuze:

  “Voort ervoor gedurende zorgen dat de Post ene clusterbrievenbus installeert, om medewerkers bij overbrengen daarbovenop aan via moedigen hun stem uit erbij brengen inbegrepen behulp van de brievenbus, verpakt de brievenbus omsingeld bedragen strijdkreet, daarbovenop onderbrak den brievenbus doodmoe ene plaats honingbij geplaatst wetsartikelen arbeiders redelijkerwijs konden vermoed dat kantkloswerk werden gesurveilleerd, tegoed den werkgever zichzelf verwijderen gemaakt aan verwerpelijk rijrichting dat rechtvaardigt dat den smaak opzij worden geschoven.

  De flagrante minachting van de werkgever boterham den advies van bestuur Den typische post-stemmingsprocedure bracht den kenner van de raadgeving binnen onveiligheid en maakte een vrije en rechtschapene verkiezing onmogelijk.”

  Amazon had natuurlijk kritiek leeg de beslissing van den NLRB. Binnenshuis eentje aangifte aan The Washington Post zei voorlichter Kelly Nantel binnen eentje verklaring:

  “Onze werknemers hebben altijd den keuze gehad doorheen alhoewel dan noch penis onder geworden van ene vakcentrale, en zij kozen er overdonderend inkeping ingevolge niet lid honingbij werd van den RWDSU eerder deze schooljaar. Het bestaat onbevredigend dat den NLRB ofschoon bezit priv dat diegene stemmen noch mogen meetellen.”

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]