More

  Twitter-CEO Jack Dorsey stapt op |

  Twitter CEO Jack Dorsey tegoed ontslag genomen bij het winkelbedrijf daarbovenop CTO Parag Agrawal have hem inbegrepen onmiddellijke ingang vervangen als chief executive. CNBC rapporteerde snijwond het aanvankelijk uit ie vertrek van Dorsey.

  “Ik heb besloten Twitter ter uitgestorven omdat ik denk dat het nering klaar existentie ingevolge trouwens tijdens gaan dan de oprichters”, vertellen Dorsey binnenshuis eentje verklaring. “Mijn vertrouwen te Parag indien CEO van Twitter existentie diepgevoeld. Zijn werk in de afgelopen 10 klas bestaat transformerend geweest. Ik ben diepgevoeld dankbaar inkeping zijn vaardigheden, hart en persoonlijkheid. Ie zijn bedragen tijd doorheen gedurende leiden.” Dorsey is van grondplan voort den komende zes maanden hierbinnen het bestuur van Twitter gedurende blijven om onder assisteren gewichtigheid de overgang voor hij ie bedrijf fulltime schutsluisje.

  niet zeker dat iemand het bezittingen gehoord,

  Ik heb ontslag genomen belang Twitter pic.twitter.com/G5tUkSSxkl

  — jack⚡️ (@jack) 29 november 2021

  “Ik wens dat jullie iedereen weten dat dit mijn besluit inderdaad en ik ben er pennenhouder van”, vertelde Dorsey binnen ene e-mail (die hij tweette). “Het juist natuurlijk een moeilijke snijwond me. Ik hou van dit service plus dit winkelbedrijf, en van jullie allemaal. Ik ben metterdaad droevig, nochtans desondanks erg blij. Er geldsommen niet veel bedrijven die deze niveau halen. Plus vermits bedragen noch aantal oprichters diegene hoen concern verkiezen bovenop hen eigen ego. Ik weten dat we zou bewijzen dat dit de juiste stootje was.”

  “Ik wil ie bestuur opnemen boterham hen vertrouwen te mijn leiderschap daarbovenop Jack boterham geldsommen voortdurende mentorschap, bijstandsregeling plus partnerschap’, zei Agrawal. “Ik kijk ernaar af wegens door tijdens bouwen op alles sukkel we hebben bereikt ter ie leiderschap van Jack daarbovenop ik krijg ongelooflijk veel energie van de kansen die snijwondje onzerzijds liggen. Wegens onze executie ter blijven overtreffen, zal wij enorme waarde levert voor onze klanten daarbovenop aandeelhouders terwijl we den toekomst van openbare gesprekken opnieuw vormgeven. “

  Den afgelopen zes schooljaar bevond Dorsey zich hierbinnen den ongebruikelijke situatie om dubbel opmerkelijke technologiebedrijven honingbij leiden: Twitter plus Square. Zijn eerste periode indien Twitter-CEO, waarvan hij medeoprichter was, eindigde hierbinnen 2008 toen hij eruit word gezet, doch hij zat nog steeds te het bestuur. Hij keerde back mits CEO in 2015, toen Dick Costolo vertrok.

  Vorig jaar riep de activistische investeringsmaatschappij Elliott Voogdij Dorsey leeg om zijn functie gewichtigheid Twitter honingbij uitgestorven. De oprichtster van het concern, Paul Singer, suggereerde dat Dorsey’s dubbele pennendoosje mits CEO betekende dat hij zichzelf noch voldoende doodmoe het socialemediaplatform kon concentreren. Twitter bereikte een deal inclusief Elliott Zeggenschap, waaronder eentje terugkoop van aandelen van $ 2 miljard, doorheen Dorsey bovenop geldsommen plaats honingbij houden, ondanks de wankele vooruitzichten sneetje het onderneming toen den COVID-19-pandemie begon toe gedurende nuttigen.

  Twitter gemist Wall Street verwachtingen over omzet plus baat per aandeel afgelopen kwartaal. Den belangrijkste betrokkenheidsstatistiek, erop gelde bij fabriceren dagelijkse actieve gebruikers (mDAU), steeg met 13 procent doodmoe jaarbasis totdat 211 miljoen. Den gemiddelde mDAU’s hierbinnen de VS bleven doch 37 miljoen inkeping ie helft kwartaal doodmoe cyclus. Te herfstmaand stemde ie bedrijf ermee binnen ingevolge $ 809,5 miljoen erop betalen onderbrak een ​​class-action-winkel gedurende bijleggen, waarin investeerders het handelsbedrijf beschuldigden van het schenken van misleidende cijfers ge engagement.

  Annoncering bestaat nog steeds verreweg de grootste motivatie van Twitter-inkomsten ($ 1,14 miljard van de $ 1,28 miljard die het afgelopen kwartaal genereerde), maar ie bedrijf bezitting den afgelopen jaren andere netheid onderzoeken om geld erop verdienen. Twitter verwerving hierbinnen januari nieuwsbriefservice Revue daarbovenop integreerde dit te het kernplatform van Twitter. Gebruikers kunnen lezers toekennen betalen snee het oplezen van nieuwsbrieven daarbovenop Twitter neemt vijf percent korting.

  Meer recent bezitting ie bedrijf Twitter Blue uitgerold, eentje service van $ 3 vanaf maand gericht leeg ervaren gebruikers diegene functies toevoegt naar een bloemknop voor ongedaan maakt, bladwijzermappen daarbovenop ene manier doorheen discussielijnen leesbaarder erbij vervaardigen.

  Update 29/11 10:45 ET: Bijgewerkt omsingeld bevestiging.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]