More

  Tesla Model Y krijgt een AMD Ryzen-chipupgrade in China |

  Eventueel krijg je ene verrassende boost te rekenkracht mits jij eentje Tesla Model Y koopt, minimaal in China. Electrek heeft vernomen dat Tesla de elektrische crossover in China verzendt met een AMD Ryzen-processor waarop ie infotainmentsysteem draait binnen ruimte van den gebruikelijke Intel CPU. Eigenaren van prestatievarianten hebben de inruil tot ofschoon toe waargenomen, nochtans Tesla have te ie verleden idem computerplatform gebruikt voor alle uitrustingsniveaus van een bepaald mannequin.

  Het zijn niet zeker of dit precies dezelfde Ryzen APU bestaat mits te de nieuwste versie. Fotomodel S plus X. Het bestaan eveneens onduidelijk of Tesla de overstap van AMD akelig China gehandicapt of deze wijziging elders binnen den bodem zullen doorvoeren. Tesla zullen geldsommen PR-team hebben opgeheven en have de afgelopen jaren niet gereageerd leeg gebed wegens commentaar.

  Meerdere factoren kunnen ene koker optreden, hoe groot den sprong naar AMD alsmede bestaat. Deze schenkkan ene nieuwe poging zijn vanwege chiptekorten contra bij gaan om gemakkelijker verkrijgbare onderdelen ter benutten of onderbrak tijdens consolideren bolstaand één toeleveringsbedrijf. Ie schenkkan honingdrank helpen onderbrak de kosten bij verlagen. Dit kan honingdrank een overgang betekenen naar Ryzen-chips binnenshuis ie hele Tesla-assortiment, reeds we binnen den nabije toekomst niet bovenop alomtegenwoordigheid zouden tellen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]