More

  Samsung’s Galaxy Watch 4 en draadloze oplader dalen tot $ 200 voor Cyber ​​Monday |

  Mits gij nog steeds bovenop zoek bent akelig een ja aanwezig snee de Android-bewonderaar in jij leven, bestaat eentje van de nieuwste smartwatches van Samsung eentje degelijk eis. De Galaxy Watch 4 bestaat onze favoriete smartwatch sneetje Android-gebruikers, plus Amazon’s Cyber ​​Monday-uitverkoop bundelt den wearable inbegrepen eentje snelle draadloze oplader, ondertussen de eerbewijs mede naar een recordniveau worden verlaagd. Jij kunt de Galaxy Watch 4 ingesloten den oplader krijgen snijwondje enkel $ 200, wat $ 110 existentie van den normale prijs plus de laagste diegene wij hebben gezien. De prijs zou eentje ietsje variëren, horig van den specifieke maat plus het prototype dat gij kiest, doch ge ie algemeen biedt dit opruiming snijwondje één dag een goede plaats onderbrak eentje ​​nieuwe smartwatch plus ene important accessoire boterham minder strafbaar bovenop bij halen.

  Mededeling Galaxy Watch 4-doos gewichtigheid Amazon – $ 200 Mededeling Samsung Cyber ​​Monday-deals bij Amazon

  We gaven de Galaxy Watch 4 plus den Watch 4 Classic eentje score van 85 toen we kant beoordeelden, ook dankzij hen aantrekkelijke ontwerpen, heldere schermen en uitgebreide gezondheidsregistratie. Deze apparaten bedragen den eerste diegene Wear OS toepassen ingesloten den nieuwe One UI, en gelukkig zou degenen die het Tizen-besturingssysteem van Samsung aardig vonden, merken dat hier niet veel bestaan veranderd. Niettemin daar ie ofschoon meer Google-bijstandsregeling eigendom, kun jij marchanderen ageren naar apps ongezouten downloaden vanuit den Play Store daarbovenop have ie horloge binnenshuis ie generaal betere app-houvast van derden. Plus snijwond degenen diegene een wearable moeten, bovenal boterham het monitoren van de gezondheid, krijgt u alhier ie lieve dat Samsung honingbij bieden bezittingen inbegrepen ene nieuwe 3-te-1 biometrische sensor die bio-elektrische impedantieanalyse denkbaar maakt, den hele dag hartslagmonitoring, banen naar snurkdetectie daarbovenop meer.

  Het grootste verschil tussen den Watch 4 daarbovenop den Watch 4 Classic existentie de draaibare stadionring op den laatste en ie roestvrijstalen frame, waardoor het ene betere claim bestaan boterham diegenen diegene een meer klassieke uurwerklook willen binnenshuis hen wearable. De meegeleverde draadloze oplader kan niet enkel ie horloge van stroom voorspellen, maar schenkkan voorts een smartphone of een twee draadloze oordopjes tegelijkertijd opladen dankzij het tweede, grotere oplaadstation.

  De Galaxy Watch-kortingen bedragen eindje van een grotere Cyber ​​Monday Samsung-opruiming leeg Amazon, die alsmede aanbiedingen snee draadloze oordopjes inhouden. Den Galaxy Buds Voor bezitten enig heden 33 percent korting, waardoor kant dalen totdat $ 135, plus de Galaxy Buds 2 ingesloten ene Samsung SmartTag 38 procent, waardoor den bundel worden verlaagd tot $ 110.

  Aankoop Galaxy Buds Voor gewichtigheid Amazon – $ 135 Afname Galaxy Buds 2-bundel bij Amazon – $ 110

  Krijg den nieuwste Black Friday- daarbovenop Cyber ​​Monday-aanbiedingen vanwege akelig onze startpagina inclusief deals bij gaan plus @Deals op Twitter tijdens monitoren.

  Alle producten diegene wegens word aanbevolen, zijn geselecteerd vanwege onze redactie team, autonoom van ons moederbedrijf. Sommige van onze vertellen bevat gelieerde links. Indien jij iets koopt erop een van deze linkervleugel, kunnen we ene aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]