More

  De tweede generatie AirPods van Apple zijn nu te koop voor $ 100 |

  Als gij een iPhone-, Mac-, iPad- en/of Apple Watch-gebruiker bent die dit Cyber ​​Monday op zoek bestaan naar nieuwe oortelefoons, bestaat ie de moeite kastelein vanwege de aanbiedingen van AirPods ter zag. De AirPods van den helft generatie zijn nou onder mededeling sneetje $ 100 leeg Amazon, een besparing van $ 59. De prijs existentie $ 115 op de productpagina, echter er worden eentje coupon van $ 15 toegepast belang ie afrekenen.

  Terugloop Apple AirPods (2e mensenleven) belang Amazon – $ 100

  We gaven de helft generatie AirPods eentje score van 84 in onze review, waardoor kant rekwisieten krijgen wegens dezelfde solide batterijduur via terughouden indien de eerste versie daarbovenop betere draadloze prestaties ter bieden.

  Verschillend kun jij eveneens bezuinigen doodmoe het meest recente model. De Apple AirPods van den derde mensenleven bedragen momenteel $ 150 op Amazon, nadat een coupon van $ 20 bestaat toegepast. Binnenshuis totaal tegoed Amazon den prijs inbegrepen $ 29 verlaagd. We gaven den AirPods van de derde mensenleven eentje score van 88 hierbinnen onze review, mede wegens het comfortabelere ontwerp. Den nieuwste versie biedt een betere geluidskwaliteit en eentje langduriger batterijduur.

  Boodschap Apple AirPods (3e generatie) bij Amazon – $ 150

  Krijg de nieuwste Black Friday- plus Cyber ​​Monday-aanbiedingen onderbrak naar onze startpagina inclusief deals tijdens gaan en @Deals erbij volgen op Twitter.

  Alle producten diegene door geworden aanbevolen, worden geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen inhouden gelieerde linkervleugel. Als jij iets koopt erbij ene van dit links, kunnen wij ene aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]