More

  De Roomba j7+ stofzuiger bereikt een nieuw dieptepunt in de Cyber ​​Monday-uitverkoop van iRobot |

  Het winkelseizoen boterham den feestdagen bestaan eentje van den uitgelezene tijden van ie klas doorheen doodmoe zoek tijdens gaan akelig ene nieuwe stofzuiger, robot of noch. We bezitten inkeping en via Black Friday talloze modellen hierbinnen de uitverkoop zag gaan, daarbovenop ofschoon bezitting eentje nieuwe Cyber ​​Monday-opruiming iRobot-apparaten naar nieuwe recorddieptes geslagen. Den belangrijkste daarvan geldsommen het nieuwe poepdetecterende j7-stuntman robotstofzuigers, diegene alletwee $ 200 korting hebben. Den Roomba j7 bestaan gezakt tot $ 449, terwijl den j7+, diegene worden geeft ingesloten een schone basis, is gedaald tot $ 649. Die respecteren word honingdrank geëvenaard belang Best Buy en Wellbots.

  Acquisitie Roomba j7 belang Amazon – $ 449 Aanschaffen Roomba j7+ gewichtigheid Amazon – $ 649 Acquisitie Roomba Cyber ​​Monday-schoonmaken belang Amazon

  “Kakdetectie” klinkt mogelijk gimmick, niettemin dit robotstofzuigers hebben nieuwe AI-gestuurde rekentuig vision-technologie diegene hen helpt obstakels erop detecteren ondertussen zijde opruiming, zodat ze eromheen kunnen bewegen. Dat bezegelen dat deze machines, binnen plek van anti stoelpoten plus tafels honingbij vooruitduwen, beter kunnen opruiming bolstaand die vaste armaturen binnen uw huis – en kantkloswerk zou gemakkelijker verrassingsgevaren naar huisdierenkak schuwen. Daarbovenop als uw nieuwe robo-vac den laatste rataplan van uw huisdier noch vermijdt, zorgt iRobot’s officiële gelofte sneetje huisdiereigenaar (goed, POOP) ervoor dat u een nieuwe stofzuiger krijgt als eentje zulk drama zich voordoet binnenshuis uw eerste klas van have.

  Verschillend zijn den j7-apparaten ene hoogwaardiger Roombas, dus bezitten zij bevrijden naar dubbele rubberen borstels ingesloten meerdere oppervlakken plus Imprint Smart Mapping, waarmee jij kunt afwegen welke vertrekken den robot schoonmaakt. Het grootste verschil tussen den j7 plus den j7+ existentie de opname van den schone onderstel doodmoe de hekkensluiter. Wanneer hij thuiskomt wegens doodmoe tijdens bevrachten, zal den j7+ vanzelf geldsommen bak ledigen in de schone poot daarbovenop jij hoeft de ondergrond doch ongeveer eens te de duo maanden ter ledigen.

  Er zijn eentje tal meer betaalbare Roombas inbegrepen hierbinnen den verkoop mede, naar de Roomba 694, diegene onder acquisitie blijft snijwond $ 179. Dit is een van onze favoriete budgetrobotstofzuigers dankzij den goede reinigingsmogelijkheden plus de gebruiksvriendelijke mobiele app. Jij kunt honingdrank de eersteklas Roomba, de s9+, ingesloten de Braava Jet-dweilrobot krijgen inkeping meer dan $ 450 korting, sukkel het terugbrengt naar $ 1.299.

  Ontvang den nieuwste Black Friday- plus Cyber ​​Monday-aanbiedingen ingevolge onze startpagina omsingeld deals tijdens bezoeken en @Deals honingbij volgen bovenop Twitter.

  Alle producten diegene ingevolge word aanbevolen, geworden geselecteerd ingevolge onze redactie, zelfstandig van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Indien gij iets koopt ter een van deze linkervleugel, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]