More

  De Nintendo Switch Pro Controller daalt tot $ 50 voor Cyber ​​Monday |

  Hoewel den Joy-Cons van de Switch perfect tof geldsommen sneetje casual gaming, zullen degenen die schlemiel meer zelfbeheersing plus comfort willen, kunnen inschatten voort snijwondje de Switch Pro Controller of iets dergelijks honingbij gaan. Indien officieel accessoire van Nintendo kost de Professional Controller natuurlijk $ 70, doch alreeds zijn hij erop acquisitie sneetje $ 50 bij Amazon, schlemiel $ 20 zijn plus een absoluut dieptepunt.

  Aankopen Switch Voor Controller bij Amazon – $50

  Het ontwerp van de Pro Controller zou de meeste gamers bekend voorkomen, plus ongezouten herkenbaar indien comfortabeler dan Joy-Cons inclusief geldsommen zijgrepen daarbovenop linker D-pad. Ie koppelt draadloos inbegrepen de Switch en het wordt evenals aanleveren met een eigen oplaadkabel. En omdat ie een first-party accessoire bestaan, gaan emanciperen zoals eentje infraroodsensor daarbovenop trillingen niet verloren, naar vaak het geval is bij controllers van derden.

  Het prijskaartje van $ 70 snijwondje de Professional Controller bestaan het grootste nadeel, dat daarom raden wij aan ter bewakers doodmoe eentje uitverkoop als deze voort ie accessoire erop pakken. Plus mits gij noch doodmoe zoek bent naar een nieuwe controller snijwondje jezelf, bestaan het voorts ene terdege present voor den Switch-bewonderaar te jij leven. Degenen die schlemiel minder willen spenderen, moet ooit kijken naar 8BitDo’s Pro 2-controller, diegene reeds te acquisitie bestaat snee $ 45.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- daarbovenop Cyber ​​​​Monday-aanbiedingen ingevolge naar onze startpagina met deals honingbij gaan plus @Deals tijdens monitoren leeg Twitter.

  Alle producten diegene om worden aanbevolen, geworden geselecteerd door onze redactie, autonoom van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze verhalen inhouden gelieerde linkervleugel. Mits je iets koopt onder een van deze links, kunnen we eentje aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]