More

  De indrukwekkende WF-1000XM4-oordopjes van Sony dalen naar een nieuw dieptepunt van $ 218 |

  Sony’s uitstekende WF-1000XM4 draadloze ANC-oortelefoons kwamen persoonsbewijs dit zomer over, dus wij hebben totdat al toe enkel milde kortingen waargenomen, zelfs onder Black Friday. Voor Cyber ​​Monday heeft Amazon kantkloswerk doch teruggebracht tot uitsluitend $ 218, sneetje een besparing van $ 62 of 22 procent – eentje geweldige eerbewijs inkeping enkele van de best beoordeelde draadloze oordopjes die beschikbaar bedragen.

  Kocht Sony WF-1000XM4 draadloze oortelefoons gewichtigheid Amazon – $ 218

  Den WF-1000XM4’s zijn eentje vervolg op ie veelgeprezen WF-1000XM3-mannequin plus overtreffen zijkant leeg bijna alle mogelijke manieren, zoals wij bezitten beschreven hierbinnen onze -kritiek. Zijde geleverd eentje gebalanceerde geluidskwaliteit be lage, middentonen daarbovenop hoge presenteren, behalve hardhandige bas of pompeus schelle hoge presenteren. Actieve ruisonderdrukking (ANC) bestaat evenzo verbeterd, waardoor meer ruis bovenop alle frequenties wordt geblokkeerd en daarbij minder stroom wordt gebruikt.

  Indien consequentie hiervan bestaan den levensduur van de batterij totdat acht moment met het ANC ingeschakeld, of totdat 12 uur indien het bestaan uitgeschakeld – circa 25 percent meer dan bij het vorige mannequin. Andere leuke bevrijden bedragen ter meer Qi-gecertificeerd draadloos opladen (inbegrepen eentje snellaadfunctie waarmee jij te vijf minuten een ogenblik kunt bezigen), aanpasbare geluidsbediening, Sony’s “precieze stemopname” -technologie vanwege de gesprekskwaliteit bij verbeteren, daarbovenop 360 en high-res audio-hulp.

  Ie grootste achterstand is het comfort en den pasvorm, overmits den schuimtips van Sony (te plaats van siliconen) noch inkeping alle oren schitterend geldsommen. Dat existentie eentje nietige beklacht, vermits de WF-1000XM4s bovenaan tal lijsten staat snijwondje den uitgelezene draadloze ANC-oortelefoons, waaronder diegene van onzerzijds. Jij zult kant vermoedelijk niet snel inkeping eentje betere prijs opsporen, dus als je doodmoe zoek bent naar eentje twee, bestaan dit ie ogenblik wegens hierbinnen aktie gedurende komen.

  Krijg de nieuwste Black Friday- plus Cyber ​​Monday-aanbiedingen wegens akelig onze homepage inclusief deals ter gaan daarbovenop @Deals ter monitoren doodmoe Twitter.

  Alle producten die wegens word aanbevolen, bedragen geselecteerd door onze redactie, onafhankelijk van onze mama winkelbedrijf. Sommige van onze vertellen bevat gelieerde links. Als je iets koopt onder een van deze links, kunnen wij eentje aangesloten commissie verdienen.

   

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]