More

  De British Fashion Council reikte een prijs uit voor het beste Roblox-ontwerp |

  De British Fashion Council (BFC) eigendom eentje eerbewijs uitgereikt te eentje gloednieuwe categorie genaamd Metaverse Design, gecreëerd binnen samenwerking met Roblox. Vijf Roblox-makers werden genomineerd, waarbij de binnen-app kledingwinkel cSapphire indien kampioen af den touringcar arriveren.

  De uitreiking van den eerbewijs vindt mogelijkheid te ene Roblox-ervaring (van 29 november totdat 7 december 2021), inclusief eentje virtuele vertegenwoordiging van Gucci creatief directeur Alessandro Michele (hierboven) diegene den eer bovenop zichzelf neemt. Indien jij geïnteresseerd bent doorheen onder kijken, kun gij dat doen binnen ene virtuele Roblox-ontspanning van Albert Hall – daarbovenop zelfs een rollenspel performen mits eentje spraakmakende rode lopergast.

  Bedrijven naar Roblox deden alreeds eentje metaverse lang voordat Facebook besloot hierbinnen onder klappen. Met den prijs heeft den BFC erkend dat virtuele ruimtes ene leuke manier kunnen geldsommen snijwondje zowel consumenten indien ontwerpers vanwege mode-ideeën via verkennen. Roblox werkte eerder met Gucci aan ene collectie en we bezitten labels als Moncler Louis Vuitton gezien binnenshuis Fortnite daarbovenop andere games.

  Ie bestaan ene leuke additief aan de vertoning, echter den BFC neemt het vrij serieus. Het jurypanel van Metaverse bestaan ge eentje aantal spraakmakende mensen, waaronder model Karlie Kloss plus redacteuren van modesites en tijdschriften naar W daarbovenop Highsnobiety.

  “Door de makers van het toneelpodium te belonen, erkennen we den krachtige wereldwijde impact van digitale consulent doodmoe gemeenschappen over de hele aardkorst, ie vermogen ingevolge nieuwe modetrends via creëren plus de ongelooflijke kansen die ie biedt aan getalenteerde jonge makers”, zegt Caroline Rush, CEO van BFC te ene getuigenis.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]