More

  AMC en Sony gaan NFT’s uitdelen aan ‘Spider-Man’ voorverkooptickets |

  AMC breidt zijn preferentie boterham de blockchain over naar den freebies diegene jij krijgt met pre-orders van tickets. De theaterketen daarbovenop Sony Pictures geven 86.000 NFT’s achterwege aan Stubs Premiere-, A-Kunstgreep- plus Investor Connect-leden die tickets koop of terughouden snee Spider-Man: No Way Home-voorstellingen doodmoe 16 december. Wissel ene code binnenshuis ter ene speciale website plus gij krijgt eentje van de 100 ontwerpen die beschikbaar zijn via den milieuvriendelijkere Wax-blockchain.

  Je moeten gij tickets bestellen via den AMC Theaters-webstek of mobiele app wanneer pre-orders stichten doodmoe 29 november. Als je binnen aanmerking komt, ontvang gij jij code leeg 22 december plus heb jij totdat 1 maart 2022 ingevolge de NFT erbij claimen.

  Deze is een primeur voor AMC, maar niet schokken. Daarboven ie bestaande crypto-enthousiasme van ie handelsbedrijf, zei hoofdman Adam Aron dat bioscoopbezoekers daarbovenop aandeelhouders “opriepen” om NFT’s. Deze kan evenzo mits ene auditie geworden beschouwd – AMC en Sony zou ontdekken hoeveel kijkers graag een onvermengd digitaal verzamelobject willen bezitten. Er geldsommen geen garanties dat den promo zich zal communiceren binnenshuis eentje sterkere kaartverkoop, doch dit zou betrekkelijk gewoon kunnen werd indien er voldoende belangstelling is.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]