More

  Amazon snijdt tot 30 procent korting op Star Wars Instant Pots in Cyber ​​Monday-deal |

  Keurig op oer snee Cyber ​​Monday kun gij Williams Sonoma’s Star Wars-branded Instant Pots ophalen ingesloten enkele van den voornaamst kortingen diegene we bezitten waargenomen. Den 3-kwart BB-8-themaversie komt overeen omsingeld de laagste eerbewijs ooit van $ 60, een korting van 25 percent bovenop de normale prijs van $ 80. Andere modellen inbegrepen het Nauwsluitend Wars-sticker bedragen honingdrank via aanschaffen buitenshuis de reguliere Instant Pots, nog steeds afgeprijsd vanaf Black Friday.

  Aankopen Nauwsluitend Wars Instant Pots van Amazon – vanaf $ 60

  De andere beschikbare Instant Pots inclusief Strakgespannen Wars-subject bedragen den 6 -Quart Zuigeling Yoda (Grogu)-fotomodel sneetje $ 70, 6-kwart Darth Vader-versie snijwond $ 70, 6-vierde R2D2-model snijwond $ 70 plus de 6-kwart Stormtrooper-pot, evenzeer snijwond $ 70. Al diegene modellen krijgen een korting van $ 30, of 30 procent van de normale prijs.

  Naar vroeger traceren jij tevens kortingen doodmoe Instant Pots buitenshuis stof. Ie Instant Pot Crisp 9-in-1 (omsingeld deksel van de luchtfriteuse) 6 kwart gallon bestaan vacant snee $ 100 boterham een besparing van $ 50 of 33 percent om mede honingbij beginnen. Jij vindt tevens ie Instant Pot Twee Crisp 11-hierbinnen-1 8-quart-model snijwond $ 120 (ene besparing van 40 percent), het Instant Pot Voor 10-in-1 6-quarter-mannequin boterham $ 80 of $ 50 korting daarbovenop den Instant Pot Voor Crisp 11-te-1 inclusief Air Fryer Combo snee $ 170, voor ene besparing van 32 procent.

  Instant Pots zijn enkele van de meest populaire kookgadgets die er bedragen, omdat kant een rijstkoker kunnen vervangen, yoghurtmaker, slowcooker plus snelkookpan. Ingesloten deze hekkensluiter functie kook gij hierbinnen eentje versneld gang inkeping gerechten als pulled pork en kipcurry. Synchroon bestaan het fulltime automatiseren, dus jij hoeft schattig echter den ingrediënten toe erbij voegen, bovenop een paar schakelaars erop afdrukken en achterwege te aanprijzen.

  De Strak Wars-themamodellen geldsommen identiek aan den klassieke Instant Pot-modellen, maar voegen een leuke branding toe hierbinnen Strakgespannen Wars-franchises. Ie volstaat te zeggen dat ze geweldige cadeaus kunnen bedragen (eveneens snee jezelf), nochtans ie existentie ie liefste door snel onder doen, daar den verkoop van Cyber ​​Monday heden verloopt.

  Ontvang den nieuwste Black Friday- plus Cyber ​​Monday-aanbiedingen voort akelig onze homepage met deals gedurende gaan daarbovenop @Deals tijdens volgen leeg Twitter.

  Alle producten die wegens werd aanbevolen, geldsommen geselecteerd voort onze redactie, onafhankelijk van onze moeder handelsbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als jij iets koopt erop eentje van dit linkervleugel, kunnen wij ene aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]