More

  India vertelt Starlink om te stoppen met het aanbieden van satellietinternet zonder vergunning |

  SpaceX wordt noch altijd brandend ontvangen indien ie Starlink uitbreidt. Reuters meldt dat den Indiase kabinet Starlink eigendom verteld om direct onder stoppen ingesloten ie “booken/renderen” van satellietinternetdiensten in ie akker totdat ie een besluit heeft om gedurende werken. Den SpaceX-boomtak tegoed zichzelf leeg 1 november mits winkelbedrijf binnenshuis India geregistreerd plus bestaat begonnen ingesloten pre-orders, echter bezittingen nog geen permissie onderbrak de service af tijdens voeren. Autoriteiten bezitten potentiële klanten binnen dit fase evenals ontmoedigd vanwege zichzelf aan erop melden.

  We bezitten SpaceX onderbrak commentaar gevraagd, reeds het aanvankelijk de vragen van Reuters afwees. Het nering heeft geen vaste dagtekening vastgesteld snijwondje ie opwachting van Starlink binnenshuis India, reeds het streeft akelig 200.000 verbindingen binnenshuis het veld contra het einde van 2022. Er waarden meer dan 5.000 pre-orders bovenop 1 november.

  Starlink zijn momenteel vacant binnenshuis 21 neerdalen binnen vooral openbare bètatests. SpaceX eigendom nochtans een speciaal sterke prikkel om India dientengevolge snel mogelijk via voorzetten. India tegoed ene zeer figuurlijk plattelandsbevolking (meer dan 898 miljoen, volgens data van de Wereldbank). Ie is een uitstekende goederenhandel snee breedband honingbij satelliet en het Starlink-team hoopt dat 80 percent van de apparaten die staart 2022 binnenshuis India geworden verkocht, binnen landelijke gelasten zou bedragen. Ie bestaan alreeds maar verhelderend dat de Indiase kabinet niet hetzelfde enthousiasme deelt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]