More

  HBO Max heeft per ongeluk de gecensureerde tv-versie van ‘Birds of Prey’ geüpload |

  HBO Max bezittingen nog een alternatieve speelfilm van DC Comics geüpload, niettemin hij zal alhier noch over opscheppen. Naar CBR plus The Verge opmerken, bezitting WarnerMedia-comms executive Johanna Fuentes bevestigd dat HBO Max vanaf ongeluk den gecensureerde televisie-versie van den 2020-film Birds of Prey heeft geüpload. Reeds het wordt noemen indien den R-rated versie van theaters, speel gij ie en gij krijgt dezelfde ‘gezinsvriendelijke’ herdruk diegene je op TNT zou zien.

  Fuentes beloofde dat HBO Max de R zullen uploaden -rated film, hoewel zijkant geen tijdlijn gaf. Die ongecensureerde versie zou den enige versie van de service geldsommen, voegde de exec eraan toe, en het zijn reeds circa ene schooljaar beschikbaar.

  Het zijn noch verstaanbaar hoe den fout bestaat stammen. We bezitten WarnerMedia ingevolge commentaar gevraagd. Dat medegedeeld hebbende, HBO Max existentie beschut niet vies van ordinair taalgebruik of geweld. Dit is eentje gênant minuut snijwondje een streamingprovider diegene nog hierbinnen de kinderschoenen staat, niettemin het inhouden geen plotselinge verandering van bloedpomp.

  Of… contrapunt. Wij hebben een versie van de film diegene wordt uitgezonden leeg de omroepkabel en de onbewerkte versie van de filmrolletje boterham streaming die al een schooljaar te de adem is (sukkel binnen ie oorspronkelijke bericht leeg CBR geworden waargenomen). Wordt bijgewerkt op Max.

  — Johanna Fuentes (@jfuentes) 27 november 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]