More

  Black Friday online verkoop daalde naar verluidt voor de eerste keer ooit |

  Online verdoen leeg Black Friday stijging elk klas steeds hoger naarmate mensen meer gewoon raken aan thuis boodschappen, nochtans dit keer noch. Volgens schattingen van Adobe daalden de gecombineerde internetverkopen leeg Black Friday daarbovenop Thanksgiving Day hierbinnen 2021 snijwondje ie eerst doodmoe jaarbasis, van 9 miljard dollar te 2020 totdat 8,9 miljard dollar. Dat zijn geen rampzalige daling, doch Adobe observeren ie mits ene teken van veranderende trends.

  Het technologiebedrijf geloofde dat de dip ene verschuiving akelig eerder boodschappen weerspiegelde, aldaar kopers profiteerden van internetdeals diegene al binnen oktober begonnen. Waarom zal u uw inkopen binnen één dag proppen indien u inweken van tevoren kunt profiteren van kortingen? Ondertussen Adobe meer uitgaven verwachtte op Cyber ​​Monday (tussen $ 10,2 miljard en $ 11,3 miljard), suggereerden den data dat de koopwoede deze schooljaar noch zodoende sterk inderdaad.

  De producten diegene mensen kochten veranderden naarmate ie weekeinde vorderde. De verkoper op Black Friday worden gedomineerd onderbrak Instant Pots, airfryers plus speelgoed, echter den verkoop bovenop zaterdag geworden geleid om technologie naar AirPods, iPads doodmoe instapniveau, de Meta Quest 2 daarbovenop tv’s van onder meer Samsung, TCL daarbovenop Vizio. Den verkoop van games omvatte Just Dance 2022 daarbovenop Spider-Men: Miles Morales van vorig jaar.

  Adobe merkte mee dat meer mensen zich bovenop hoen bedaardheid voelden belang het vervaardiging van den uiteindelijke kocht vanaf kip adviseren. Terwijl sommige Black Friday-shoppers exclusief echter doodmoe hun lopen aan ie browsen ronddwalen voordat zijkant iets kochten op een rekentuig (62,2 percent van alle bezoeken dolen vanaf handsets), vertegenwoordigden mobiele aankopen 44,4 percent van alle online Black Friday-verdoen, een duik van 10,6 percent ten opzichte van 2020. Wees niet vreesachtig verbouwereerd indien veel mensen den komende jaren nooit eentje computer aanraken inkeping hun kerstinkopen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]