More

  Xiaomi’s aankomende EV-fabriek zal tot 300.000 auto’s per jaar maken |

  Xiaomi kondigde zijn plannen snee elektrische auto’s persoonsbewijs hierbinnen lentemaand aan, nochtans bezittingen nu figuurlijk ambities. Volgens Reuters have het economische ontwikkelingsbureau Beijing E-Town bevestigd dat Xiaomi eentje EV-fabriek binnenshuis de stad zullen construeren diegene totdat 300.000 voertuigen vanaf jaar schenkkan vervaardigen. De fabriek zal in stuntman fasen geworden gebouwd plus zou in 2024 ingesloten serieproductie moet beginnen.

  Ie winkelbedrijf zal voorts zijn EV-hoofdvestiging, onderzoeks- daarbovenop verkoopafdelingen in Peking opstarten, aldus ie schrijftafel. Xiaomi is alhoewel van plattegrond bedragen winkels tijdens toepassen onderbrak auto’s tijdens verkopen.

  Er geldsommen nog tal onbekenden voor de autostrategie van Xiaomi, exclusief de eerste modellen daarbovenop internationale vergroting. Het succesvolle technologiemerk tegemoetzien overheen 10 jaar het equivalent van $ 10 miljard hierbinnen den EV-autopsie bij beleggen, niettemin bezittingen overigens niet veel bijzonderheid verdeeld. Den fabriek in Peking zegt meer: ​​ie suggereert dat Xiaomi van plan is eentje reguliere (zij het aanvankelijk nietig) EV-producer erbij werd diegene niet eenzaam concurreert inclusief Chinese rivalen zoals Nio daarbovenop Xpeng, nochtans alsmede inclusief belangrijke buitenlandse autofabrikanten naar Tesla.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]