More

  Tile trackers zijn tot 30 procent korting in een Amazon eendaagse uitverkoop |

  Tegeltrackers voorzetten totdat de vele, vele producten die dit Black Friday honingbij aankopen zijn, en sommige boekwerken bezitten de allerlaagste lauweren bereikt. Het Show Pack, dat eentje Tile Pro daarbovenop eentje Tile Briljant (die via grootte van een creditcard) bevat, bestaan gezakt van $ 60 naar $ 42.

  Koop Tile Vertoning Pack bij Amazon – $ 42

  Den Voor Essentials-doos is tevens nou anti de laagste prijs diegene we ervoor hebben waargenomen. Snijwondje $ 70 (gebruikelijk $ 100) ontvang gij dubbel Tile Pro’s, eentje Tile Slim daarbovenop eentje Tile Aanplakker.

  Koop Tile Pro Essentials bij Amazon – $ 70

  Het bestaat vermeldenswaard dat den pakketten de 2020-versies van de producten, niet den nieuwste, krachtigere versies diegene Tile hierbinnen oktober bezitting aangekondigd. De 2020 Sticker tegoed ene bereik van 150 voet. Slim bezit eentje bereik van 200 fundament plus Pro eigendom het dubbele. Sticker en Briljant bedragen waterdicht daarbovenop Voor zijn waterbestendig (daarbovenop eigendom de luidste stadionring). Elk heeft ene batterijduur van trio klas, ofschoon den batterij van de Professional vervangbaar bestaat.

  Sommige van de nieuwste Tiles geldsommen evenzo onder kopen. Een two-pack van den 2022 Tile Mate existentie verzakt van $ 48 naar $ 35, terwijl gij $ 15 kunt bezuinigen op eentje two-pack van de 2022 Tile Aanplakker. Diegene pak kost momenteel $ 40.

  Tegelapparaten bedragen Bluetooth-trackers diegene geldsommen ontworpen ingevolge u te helpen zoekgeraakte items te traceren. Er bestaat eentje crowdsourcing-functie waarmee Tile andere gebruikers den locatie van een tracker tenzij jij inherent Bluetooth-bereik laat pingen, ene afstelling die steeds gebruikelijker worden binnenshuis andere trackers, zoals Apple AirTags.

  Indien je hierin geïnteresseerd bent Mits u dit producten inkeping deze eren ophaalt, moet u denkbaar snel handelen. Deze geldsommen eendaagse aanbiedingen.

  Ontvang den nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen doorheen akelig onze homepage inbegrepen deals te gaan en @Deals honingbij monitoren leeg Twitter.

  Alle producten diegene om werd aanbevolen, zijn geselecteerd ingevolge onze redactie, autonoom van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Mits je iets koopt te eentje van deze linkervleugel, kunnen wij eentje aangesloten provisie verdienen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]