More

  Spotify’s vereenvoudigde Car View-modus wordt ‘met pensioen’ |

  Waarna Spotify in 2019 bedragen uitgeklede Car View-modus aankondigde, onkundige het ene slimme manier om gedurende voorkomen dat chauffeurs onderweg worden afstammend. Veelvuldig wanneer u tijdens Bluetooth link maakte met uw automaat, werden externe elementen naar menuknoppen plus albumhoezen verwijderd. Hierbinnen gelegenheid daarover kreeg gij grote schakelaars wegens muziek honingbij pauzeren plus overheen ​​te optreden; akelig het vorige of volgende getal opspringen; of indien een specifiek nummer. Handig! Nochtans ik felicitatie dat je noch reeds bij gehecht raakte, vermits Spotify bezitting bevestigd dat ie den functie “intrekt”, volgens eentje recente ondersteuningsthread (ter Android Police).

  Eentje Spotify-moderator, diegene bovenop een gebruiker reageerde die merkte dat den functie uit zijn Android-app was verdwenen, merkte op dat Spotify “actief verschillende nieuwe omgangsvormen onderzoekt om de uitgelezene luisterervaring te den wagen tijdens bieden”. Zijkant voegden eraan toe dat ie lichten van autozicht noodzakelijk zijn onderbrak “plaats tijdens maakt snijwond nieuwe innovaties”. Dat existentie redelijk genoeg, reeds ie geen reden bestaan voort ene ​​heus nuttige veiligheidsfunctie honingbij dumpen exclusief een duidelijke vervanging.

  Den moderator stelde snee wegens Google Assistant (of Siri op iOS) onder bezigen ingevolge Spotify handsfree gedurende behoren, iets dat voorts zal werken erbij het navigeren ingesloten Google of Apple Maps. Daarbovenop voort trouwhartig te zijn, dat bestaan hoeveel mensen (inclusief ikzelf) ooit deuntjes doodmoe de achterwege beheren.

  Ie vermag zijn dat Spotify de prioriteit aan Car View toeleveren, domweg vermits er zoveel andere manieren geldsommen doorheen naslag in auto’s over te performen. Mits jij eentje geavanceerde auto hebt met CarPlay- of Android Auto-bijstand, heb jij inclusief interactie inbegrepen jij display binnenshuis ie dashboard daarbovenop zul jij Car View nimmer in handeling zie. Tal voertuigen die binnen het afgelopen decennium bedragen vervaardigd, bezitten evenzeer eentje soort van mediabediening op hoen stuur.

  Spotify Car ThingNatuurlijk noemde eentje tal gebruikers van het forum eentje ​​veel gebruikers van Spotify draad. Ie kan geldsommen dat het handel mensen naar Car Thing probeert gedurende voortduwen, het displayaccessoire van $ 80. Wij vonden ie ene handige upgrade snijwondje 65-plusser wagen’s, maar ie oningewijde mee nodeloos als je normaal je aanprijzen kon mounten plus Spotify meteen kon bedienen. Doch exclusief Car View-modus lijkt die vreemdeling gadget plotsklaps nuttiger. Binnenshuis dit soort gevallen komt den eenvoudigste verklaring er niettemin meestal doodmoe neer dat bedrijven zich realiseren dat beschouwen bevrijden niet veel word tweedehands.

  We hebben contact opgenomen omsingeld Spotify inkeping ene volledige uitleg be de pensionering van Car View daarbovenop zou dat ageren. update wanneer we iets waarnemen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]