More

  Novation’s Circuit Rhythm groovebox is $ 100 korting voor Black Friday |

  Novation bezitting den prijs van eentje van geldsommen uiterst recente grooveboxes inkeping Black Friday inbegrepen 25 procent verlaagd. Tot 6 december kunnen sampler-enthousiastelingen plus beatmakers het Novation Circuit Rhythm boodschap snijwond $ 300, eentje korting van $ 100.

  Verkrijging Novation Circuit Rhythm bij Amazon – $ 300

  Circuit Rhythm bouwt doorheen bovenop de eenvoudige schermloze workflow die hielp door het originele Circuit dermate succesnummer. Deze groovebox bestaan gericht doodmoe sampling en het lijkt erop dat Novation existentie geïnspireerd voort den Roland SP-serie.

  Wij gaven de Circuit Rhythm eentje ​​score van 87 binnenshuis onze review. Novation zegt dat den machine tot vier uur werkt op ene enkele lading, maar belang ie testen werkte hij meestal drie tot drietal plus eentje half moment voordat hij opnieuw moest word opgeladen. Wij hielden van den sampling- daarbovenop slice-banen plus den eenvoudige, intuïtieve workflow. Het bestaat doch even wennen aan de meer geavanceerde emanciperen plus als jij niet oppast, bestaat ie gemakkelijk door eentje ​​effect als delay, reverb of sidechain van rakelings merkbaar akelig opgeblazen erbij pushen.

  Novation doen het’ t voert vaak verkoper leeg bedragen producten be. Dit existentie dus eentje goede deal doodmoe ene betrouwbaar instapmodel.

  Krijg de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door akelig onze startpagina met deals erbij gaan en @Deals te monitoren leeg Twitter.

  Alle ingevolge aanbevolen producten bedragen geselecteerd voort onze redactie, onafhankelijk van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Indien je iets koopt honingbij ene van dit linkervleugel, kunnen wij een aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]