More

  LG benoemt nieuwe CEO om de belegerde elektronicadivisie te leiden |

  LG tegoed eentje nieuwe CEO aangesteld om de elektronica-activiteiten honingbij leiden. Per 1 december neemt den huidige Chief Strategy Officer William Cho het stokje ge van Bong-seok Kwon indien CEO van LG Electronics. Inmiddels zullen Kwon, volgens The Korea Herald, den belangrijkste houdstermaatschappij van LG gaan leiden. Cho werkt sinds 1987 bij LG Electronics. Voorafgaand aan bedragen meest recente functie ja hij de president van LG Canada, plus had zometeen dezelfde functie belang LG Australia daarbovenop LG USA.

  Cho staat bovenop het issue vanwege de teugels van LG Electronics op ene laagconjunctuur snee ie handelsbedrijf. Het sloot laatstelijk geldsommen mobiele divisie hierbinnen juli, nadat ie apparaat hierbinnen 23 opeenvolgende kwartalen geen profijt maakte. Leeg dit moment bestaan LG Electronics vermoedelijk het meest bekend doorheen bedragen tv’s en volgen, doch mede aldaar worden ie geconfronteerd omsingeld zware mededingers van Samsung plus een verscheidenheid aan Chinese concurrenten.

  Cho krijgt nochtans houvast van een handvol leidinggevenden diegene ie handel akelig nieuwe bevrijden bezit geschoven. Het meest opvallende is dat Ik-hwan Jang bovenop het beoordelingscijfer staat de toppositie te gedurende verwerken belang de Business Solutions-detachement van ie winkelbedrijf. Jang goed uiterst onlangs aansprakelijk sneetje ie beheer op LG’s IT-bedrijfsportfolio, waar hij LG hielp ene krachtpatser erbij word bovenop ie gebied van volgen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]