More

  Black Friday 2021: de beste deals voor smartwatches, fitnesstrackers en wearables |

  Wearables worden netjes zo alomvertegenwoordigd als smartphones, maar dat betekenen mede dat bedrijven indien Apple daarbovenop Samsung betere plus duurdere toestellen maakt. Buiten of jij de voorwaarde leveren aan ene smartwatch, fitnesstracker of een ander soort wearable, je kunt ie uitgelezene bewakers tot eentje figuurlijk schoonmaken, naar Black Friday, onderbrak er eentje onder krijgen snijwondje de best mogelijke eerbewijs. Deze schooljaar bedragen eentje veel wearables afgeprijsd en we bezitten hier de uitgelezene uitgekozen, overmits je er noch akelig hoeft gedurende afzoeken.

  Apple Watch SE

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  Den Apple Watch SE zijn goedkoper word totdat $ 219, wat goedkoper is dan gewend. Deze is ie uitgelezene horloge inkeping draagbare nieuwkomers plus snee mensen met een krap schatting. We gaven ie eentje score van 88 inkeping bedragen responsieve resultaten, comfortabel ontwerp en degelijk functieset inkeping de prijs.

  Kocht Apple Watch SE gewichtigheid Amazon – $ 219

  Apple Watch Reeksen 7

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  Den nieuwste Apple Watch Reeksen 7 existentie $20,- goedkoper naar $20,- goedkoper .

  Hoewel hij niet het grotere scherm have dat den Opeenvolgingen 7 bezitting, zijn dit smartwatch nog steeds een goede keuze dankzij den goede resultaten, verbeterde batterijduur daarbovenop sneller opladen. Kopen Series 6 gewichtigheid Amazon – $ 350

  Fitbit Charge 5

  Fitbit Charge 5U kunt de fitnesstracker van $ 1 kopen Verwerving Charge 5 gewichtigheid Amazon – $130

  Fitbit Inspire 2

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Het scherm toont dat het 18.30 moment existentie.”/>Cherlynn Low /

  Fitbit’s geringe daarbovenop slanke Welstand tracker is alhoewel onder koop sneetje $ 100. We gaven hem een ​​82 snee zijn comfortabele ontwerp, goede batterijduur en geschikte functies voor het volgen van de gezondheid.

  Mededeling Fitbit Luxe belang Amazon – $ 100

  Fitbit Sense

  Samsung Galaxy Watch 4 en Galaxy Watch 4 ClassicSamsung’s $200

  Samsung

  Samsung

  Samsung

  Dit apparaat, eentje van Garmin’s midrange smartwatches, houdt dagelijkse activiteit, slaap en trainingen bij en ondersteunt bloedzuurstofmonitoring, muziekopslag aan kraag, ingebouwde GPS en een batterijduur van acht dagen. Aanschaffen Vivoactive 4 bij Amazon – $ 190 < h2>Withings Stengel HR html>” />Indien je iets koopt onder een van deze links, kunnen wij een aangesloten provisie verdienen..</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]