More

  Bitwig Studio 4.1 voegt krachtige nieuwe Note FX toe voor het mangelen van MIDI |

  Bitwig existentie nog steeds een beetje een parvenu te den aardkorst van digitale audio-werkstations (DAW), maar den gang waarmee ie blijft overtreffen en bedragen mogelijkheden uitbreiden bestaan waarlijk ontzagwekkend. Ingesloten den officiële release van Bitwig Atelier 4.1 leunt ie handel bel bovenop het soort onvoorspelbare plus generatieve muzikale ideeën waar ie nu hierbinnen uitblinkt.

  Het figuurlijk journaal hierbinnen 4.1 zijn ene compilatie van acht nieuwe Note FX diegene ie totale totdat 23. Hiermee kun je MIDI vanaf toon manipuleren, bijvoorbeeld door een arpeggiator onder gebruiken. Niettemin den acht nieuwe addenda word iets meer experimenteel plus sommigen halen inspiratie overheen den bol van de natuurkunde voort semi-willekeurige pandbrieven erop aanleveren. Dribble activeert bijvoorbeeld noten bovenop ondergrond van het simuleren van ene stuiterende bolvormig plus herhaalt kant “totdat den gravitatie wint”. Ricochet zijn vergelijkbaar, buiten dat de noten bolstaand ene “ruimte” wentelen en bij elke botsing opnieuw worden geactiveerd.

  Sommige van de nieuwe aandelen leun te den andere haalbaarheid en weg van randomisatie. Belang Quantize draait ie er bijvoorbeeld vanwege dat gij jij notenhouten op de eenheid houdt, al er hier enige speelruimte is honingbij den parameter ‘vergeving’.

  De nieuwe collectie van Note FX wordt gecompleteerd doorheen Humanize, Randomize, Strum, Bend plus Note Repeats. Den kapitaal van dit nieuwe aandelen worden legitimatiebewijs feitelijk ontgrendeld als jij zijde gaat verbinden. Bitwig’s modulaire ziel maakt percentage ge van watje ie dientengevolge uniek vormen, louter The Grid, de ingebouwde geluidsontwerpomgeving waarmee jij aangepaste instrumenten plus waardepapieren kunt creëren.

  Bitwig dringt evenzo een soundpack hierbinnen doorheen honingbij profiteren van den toegevoegde FX genaamd Notes binnenshuis Bloom. Binnenin vinden jij een compilatie presets met den nieuwe Note FX, waaronder enkele aan elkaar geketend diegene “jij gespeelde daarbovenop vastgehouden notenhouten fiatteren nazeggen, dansen, stuiteren plus interessante ritmes creëren te realtime, zodat je zijde kunt bezigen ondertussen je live speelt.”

  Indien je overweegt, geef Bitwig dan ene probeer ie, dit is ene ja oogwenk vanwege het honingbij handelen. Ook Werkplaats indien 16-Track geldsommen onder aanschaffen tot 11 januari. Den uitgeklede 16-track-editie zijn afgeprijsd naar $ 79, van $ 99. Ondertussen den volwaardige Werkplaats-versie $ 100 korting bestaan, waardoor de prijs op enkelvoudig $ 299 komt. Alhoewel $ 299 noch bepaald eentje impulsaankoopgebied is, is het kalm winstgevend in den globe van DAW’s. Zelfs inclusief eentje behoorlijk steile korting van 25 procent boterham Black Friday bestaat Ableton’s Live 11-suite $ 562.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]