More

  Amazon’s Echo Show 8 zakt naar een historisch dieptepunt van $ 90 voor Black Friday |

  Wij hebben den prijs van de tweede mensenleven Amazon Weerklank Show 8 de afgelopen maanden bekijken stijgen en dalen, maar de e-commercegigant wachtte tot Black Friday door het snee den laagste eerbewijs totdat al toe bovenop den schilderijlijst te stortregenen. Jij kunt ie slimme display alhoewel krijgen inkeping $ 90, $ 40 minder dan de oorspronkelijke eerbewijs van $ 130. De Geluidsweerkaatsing Show 8-opsomming inbegrepen zes maanden gratis Amazon Music Unlimited kost momenteel evenals $ 90, terwijl de Blink Mini-camerabundel diegene oorspronkelijk sneetje $ 165 word verkocht, reeds slechts $ 95 kost.

  Aankopen Geluidsweerkaatsing Vertoning 8 (2e Gen) belang Amazon – $ 90

  Daarenboven kun gij den baal die wordt leveren met eentje batterijbasis inkeping $ 40 minder krijgen inkeping $ 140, terwijl den pak inbegrepen eentje verstelbare vaan alreeds voetgewricht $ 112 kost. De laatste existentie nou $ 43 minder dan de oorspronkelijke prijs. We prezen de tweede mensenleven Weerklank Parade 8 wegens het minimalistische ontwerp en de banen die hem geweldig maken voor videogesprekken te onze review. Ie eigendom een digitale kookpan-plus-zoom face-tracking-functie diegene u schenkkan monitoren ondertussen u zich verplaatst plus ervoor zorgt dat u zich binnen het frame bevindt. Den sleutel werkt doodmoe elk videobelplatform dat beschikbaar existentie voor het apparaat, inclusief Skype plus Rand.

  Wij prezen tevens het prachtige scherm van het toestel inbegrepen ene resolutie van 1280 x 800 pixels daarbovenop de geluidskwaliteit diegene huis bestaan dan de Echo Show 5. Hierbinnen tegenstelling totdat geldsommen kleinere broer bezitting ie grotere toestel duo boxen hierbinnen plaats van één, schlemiel het de plek onderbrak verfrissend krachtige contrabas plus een ontzagwekkend volume ter toeleveren. Amazon’s Weerklank Vertoning 8 vermag helpen indien ene geweldige digitale fotolijst, wekker en keukenhulpmiddel doorheen recepten weersomstandigheden te doneren erop ie zieden. Nochtans voor het geval u op zoek bent naar iets anders, eentje aantal andere Amazon Echo-toestellen geldsommen een twee dagen geleden te de opruiming geweest. Zijkant omvatten den Geluidsweerkaatsing-luidspreker sneetje $ 60, de kleinere Echo Vertoning 5 sneetje $ 45 daarbovenop de 1e generatie Weerklank Show 8 snee $ 65.

  Krijg den nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door akelig onze homepage inclusief deals tijdens gaan plus @ bij volgen. Deals op Twitter.

  Alle producten diegene doorheen geworden aanbevolen, word geselecteerd voort onze redactie, onafhankelijk van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen inhouden gelieerde links. Indien jij iets koopt onder ene van dit linkervleugel, kunnen wij een aangesloten provisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]