More

  Amazon klopt 21 procent korting op een GoPro Hero 10 Black-bundel alleen voor vandaag |

  Wij zagen eerder deze maand GoPro’s Hero 10 Black binnen prijs valleien bovenop Amazon, maar snee Black Friday kun gij den action cam met ene aantal accessoires snijwond minder krijgen. De herenkostuum bestaan $ 450, dezelfde prijs als den camera enkel sart november, maar dit keer krijg je de Hero 10 Black bijeen inbegrepen ene toegevoegd accu, eentje batterijlader plus ene camerahoes met ene sleutelkoord. Dit is ene goede deal mits jij gij geen zorgen wilt maakt ge ene GoPro-jaarkaart – het handel tegoed geldsommen eigen bundels sneetje nog minder, echter kantkloswerk bevatten allen ene Go Voor-jaarkaart van eentje jaar.

  Kocht Hero 10 Black pak gewichtigheid Amazon – $ 450

  Den Hero 10 Black ziet er niet tal verschillend overheen dan bedragen pastor, echter hij have GoPro’s nieuwe GP2-processor, diegene aanzienlijke verbeteringen aanbrengt. Ie zorgt noch enig snijwond dubbele snelheden, doch ontwikkelen mee functies voorstelbaar zoals HyperSmooth 4.0, dat beeldmateriaal, tonemapping, ruisonderdrukking daarbovenop ene maximale resolutie van 5,3K tot 60 fps stabiliseert. Het vermag evenzeer fotograferen binnenshuis 4K met 120 fps daarbovenop 2,7K omsingeld 240 fps. Keurig als ie vorige prototype bezittingen de Hero 10 Black een scherm aan de voorkant, zodat jij gemakkelijker video’s van jezelf kunt maakt, daarbovenop het ondersteunt een nieuwe keuze voor horizonnivellering en snellere scheepvaart.

  We bezitten gekozen voor de Hero 10 Black boterham het hogere prijskaartje in metafoor inbegrepen de Hero 9 Black, maar serieuzer, den levensduur van den accu bezit eentje deuk opgelopen, ook dankzij alle nieuwe vrijmaken die de camera ondersteunt. Binnenshuis onze tests duurde de Hero 10 Black omstreeks ene moment daarbovenop 15 minuten bij ie inspreken van video met 4K/30fps, doch het vorige fotomodel duurde een gevuld half uur langer. Als gij maar snijwond dit pak kiest, ontvang gij eentje tweede accu daarbovenop dat zijn handig als je binnen één keer massa’s video opneemt.

  Ontvang den nieuwste aanbiedingen inkeping Black Friday en Cyber ​​Monday door onze startpagina inclusief deals gedurende bezoeken daarbovenop @Deals erop volgen leeg Twitter.

  Alle producten diegene vanwege worden aanbevolen, worden geselecteerd wegens onze redactie, autonoom van ons moederbedrijf. Sommige van onze verhalen inhouden gelieerde links. Indien jij iets koopt onder eentje van dit links, kunnen wij ene aangesloten commissie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]