More

  Virgin Galactic onthult de eerste winnaar van een gratis reis naar de ruimte |

  Virgin Galactic bezittingen de titelhouder van de Omaze-weggeefactie vertrouwd geproduceerd. Gedurende de sweepstakes, aangekondigd in hooimaand, gaf het bedrijf gewone mensen de mogelijkheid ingevolge duo kaartjes boterham de kant van den ruimte erop verdienen. Den titelhouder zijn Keisha S, een gezondheidscoach be Antigua plus Barbuda. Zij is van plan ie tweede toegangsbewijs aan haar dochter ter schenken, diegene astrofysica blijkt bij geldsommen.

  “Ik heb steevast ofschoon ene levenslange liefde voor vlinderen plus ene fascinatie inkeping de mogelijkheid gehad, daarbovenop deze bestaan waarlijk een waanvoorstelling die uitkomt boterham me”, zegt Keisha. “Ie inhouden den aarde snee me. Ik honger dit ervaring omsingeld mijn dochter bij delen, opdat wij gezamenlijk den aankomende generatie kunnen inboezemen doorheen hoen dromen erbij monitoren.”

  Nu rouwbeklag aan de prijsvraag kosteloos goed, kon je evenzo doneren aan Space for Humanity, ene liefdadigheidsinstelling gewijd aan ie toegankelijker vervaardiging van ruimtevluchten ingevolge meer inzendingen via verdienen. Virgin Galactic schat dat ie op diegene wijze circa $ 1,7 miljoen aan subsidies eigendom opgehaald voor ie Citizen Astronaut-programma van de anatomie.

  Naar we opmerkten waarna ie concern den sweepstakes inkeping ie eerst aankondigde, terdege het ene wijze snijwond Virgin Galactic onderbrak ene ​​hype ter creëren snijwond zijn inspanningen doodmoe ie landstreek van ruimtetoerisme. Tegelijkertijd was ie een moment inkeping eentje privé-ruimtevlucht. Ie idee ingevolge kaartjes sneetje den plaats onder verslaan inderdaad noch iets waar een persoon van kon dromen toen doorheen den overheid gefinancierde instanties de enige organisaties dolen die akelig den ruimte vlogen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]