More

  Rusland onderzoekt Netflix over LGBT-content |

  Russische functionarissen speuren Netflix nadat de openbare commissaris sneetje de bescherming van gezinnen het concern beschuldigde van ie overtreden van ene “homopropagandawet”, aldus Reuters. Den hoofdcommissaris beweerde dat sommige Netflix-content omsingeld LGBTQIA+-thema’s tof was bevonden sneetje personen van 16 klas daarbovenop pa. De aanzetten van het land staan ​​den verspreiding van “propaganda be niet-traditionele seksuele relaties” bij jongeren gedurende de 18 noch toe.

  Ie boomtak van Nationale Affaires zal de kwaal onderzocht. Als Netflix wordt geacht de wet erbij hebben overtreden, riskeert ie eentje boete van maximaal eentje miljoen roebel ($ 13.390). Belangrijker nog, den service zullen tussentijds kunnen werd stopgezet.

  Eentje Netflix-rivierbron vertelde Vedomosti dat het handelsbedrijf onder een bespreking voorheen hierbinnen november geen LGBT-content inclusief de classificatie 16+ had gevonden. Den krant meldde dit maand evenzeer dat functionarissen streamingdiensten kunnen verbieden vanwege shows plus films onder hebben die “noch-traditionele seksuele relaties en seksuele afwijkingen” te hoen bibliotheken weergeven, waaronder Fifty Shades of Grey daarbovenop Billions.

  Het Europees Hof snijwondje den Rechten van de Zijn afwegen hierbinnen 2017 dat de “propagandawet”, diegene binnenshuis 2013 van inhoud werd, discrimineert tegenstrijdig LGBTQIA+-mensen daarbovenop binnenshuis strijd existentie met de Europese verdragsregels plus ie recht doodmoe ongebondenheid van ellips. Voorts activisten en westerse staten bezitten kritiek geuit leeg de verordening.

  Odertussen richt Rusland zichzelf doodmoe eentje breder niveau bovenop buitenlandse technologiebedrijven. Dit slap vertellen het dat Apple, Facebook-mamma Meta, Google, TikTok, Telegram plus Twitter officiële bijzijn zouden moet opstarten in het akker tegenstrijdig het einde van het schooljaar, mits kant dat nog noch bezitten gedaan.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]