More

  ‘Roblox’ klaagt lang verbannen gebruiker aan voor het naar verluidt terroriseren van het platform |

  Roblox klaagt eentje individu aan diegene ie jaren geleden eigendom wederrechtelijk vanwege ie terroriseren van ie gamingplatform plus de gemeenschap van ontwikkelaars. Den Roblox Corporation wens dat Jongste Robert Simon stopt ingesloten zijn vermeende vreesaanjaging van werklui en gebruikers leeg Roblox en elders, daarbovenop $ 1,65 miljoen aan schadevergoeding betaalt.

  Hierbinnen den petitie, diegene snijwond het aanvankelijk worden gerapporteerd door Polygon, beweert het nering Simon, een vermeende “cybermob” -leider, “begaat plus moedigt onwettige handelingen aan die bedragen ontworpen wegens Roblox en bedragen gebruikers bij schaden.” Roblox verbood hem jaren geleden, naar verluidt om het conventie van homofobe plus racistische uitlatingen, ie teisteren van anderen plus seksuele vreesaanjaging. Simon zal door anderen aangemaakte accounts en hacks toepassen wegens toegang totdat ie toneel bij bewaren.

  Den rechtszaak bevatten verschillende voorbeelden van vermeend wangedrag van de zijkant van Simon. Te hen zijn een mededeling dat hij vorige maand “valse en misleidende terroristische dreigingen” bezittingen gepost die bezitten geleid tot eentje tijdelijke stillegging van den Roblox Developers Conference binnen San Francisco. Roblox beweert dat ie $ 50.000 kostte vanwege de dreiging honingbij vorsen plus den locatie te beveiligen.

  Ook worden Simon beschuldigd van “ie eren van de actieve schutter daarbovenop moord van 3 april 2018 op het YouTube-hoofdzetel te San Bruno, Californië plus ie bedreigen/ ie uitschelden van eentje copycat-terroristische aktie leeg ie hoofdvestiging van Roblox in ie nabijgelegen San Mateo, Californië.” Roblox beweert mede dat hij probeerde ene bovenal naaktfoto van zichzelf daarbovenop afbeeldingen van Adolf Hitler bij uploaden, daarbovenop probeerde eentje seksspel naar ie toneelpodium gedurende uploaden.

  Simon, eentje populaire YouTuber die bekend staat mits Ruben Sim, zal hebben geprofiteerd van video’s van stunts diegene zijn geüpload naar dat verhoging en Patreon. De Roblox Corporation klaagt hem erop meer aan boterham contractbreuk, fraude daarbovenop vermeende inbreuk van zowel den Pc Fraud and Abuse Act mits den California Comprehensive Rekentuig Gegevens Access and Fraud Act.

  Roblox tegoed tientallen miljoenen binnen bezit. van dagelijkse gebruikers, van wie velen kroost geldsommen. Het is important wegens trollen dientengevolge afgelegen denkbaar van het verhoging weg erop liefkozen wegens ie jonge publiek van ie platform bij verdedigen. Den rechtszaak volgen op ene storing waardoor Roblox trio dagen offline juist.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]