More

  Renault’s cult ‘4’ opnieuw ontworpen als een echte vliegende auto |

  Netjes indien andere autofabrikanten staat Renault erom bekend de nostalgische ticket honingbij optreden ingesloten iconische modellen zoals den 5 diegene opnieuw geldsommen ontworpen indien eentje moderne EV. Het handelsbedrijf tilt dat maar naar ene heel ander niveau met de Air4, een letterlijke vliegende autoversie van de cult Renault 4 hatchback.

  Renault werkte samen omsingeld ontwerpbureau TheArsenale voltooid Miami doorheen een ​​drone doodmoe menselijke eenheid gedurende maakt inclusief ene bijgewerkte versie van de 4 bovenop . Ie concept markeert den 60e verjaardag van de Renault 4 daarbovenop wil toekennen bewonderen wetsartikelen het handelsnaam 60 jaar overigens staat. “AIR4 zijn een symbool van onafhankelijkheid en ongebondenheid, geboren overheen ie besef dat het autoverkeer toeneemt, levens tot stagnatie komen plus den aardkorst daarboven onzerzijds noch wordt gehinderd”, streep Renault.

  Den carrosserie existentie gebouwd. fulltime af koolstofvezel daarbovenop tegoed eentje 22.000 mAh-accu (zonder strakheid) die 90.000 mAh aan totaal capaciteit geleverd. De stuwkracht worden gegeven als 95 kg, of 209 pond vanaf propeller, voor ene totaal hefvermogen van pakweg 840 pond.

  Renault's cult '4' vliegende autoDe carrosserie van eentje werkelijke snelheidsduivel betreed ene interieur dat Renault omschrijft mits ‘utilitair’. Het vermag klimmen met 31 MPH (nou gehandicapt tot 9 MPH) daarbovenop rondvliegen inclusief snelheden totdat 58 MPH. Ie bezit even gevlogen (hierboven), niettemin ie is alhoewel den bedoeling dat het hierbinnen 2022 bij zag zullen geldsommen te ie Studio Renault-museum binnenshuis Parijs plus elders hierbinnen de aardkorst (Miami, New York plus Macau). 

  Renault noemde ooit de 4 (voorts bekend indien den 4L of “quatrelle”) een “blue jeans” -automaat, daarbovenop hij word hierbinnen 1961 gelanceerd ingesloten een 603cc-motor mits ene aardig, winstgevend gedurende regeren voertuig. Er werden hierbinnen 30 jaar meer dan 8 miljoen modellen verkocht te 100 afdalen, waarvan de laatste versie binnen 1992 werd gemaakt. Renault kondigde plannen aan doorheen dat mannequin binnenshuis 2025 verrassend leven binnenshuis bij hijgen als de Renault 4ever EV, dus den Air4 zullen sukkel gebruiksaanwijzing kunnen schenken inkeping het uiteindelijke ontwerp. .. of noch.

  Renault's cult '4' echte auto

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]