More

  Razer Black Friday-deals bevatten enorme kortingen voor Kishi-telefooncontrollers |

  Er bedragen intact veel Razer-accessoires ter afname doodmoe Amazon boterham Black Friday, waaronder muizen, headsets, toetsenborden plus ene gamestoel. Er geldsommen mede dieptepunten voor een veel producten. Een van de betere deals is voor den Viper Ultimate draadloze muis. Den prijs existentie gezakt tot $ 90, wat $ 60 is van de normale eerbewijs. De Viper Wireless zijn verkrijgbaar te ook zwart als blank. Ie existentie een tweehandige muis met Razer’s optische knoppen, ene 20K DPI optische sensor daarbovenop HyperSpeed ​​draadloze technologie inbegrepen lage latentie.

  Boodschap Viper Ultimate (zwart) gewichtigheid Amazon – $ 90 Afname Viper Ultimate (blank) bij Amazon – $ 90

  Eentje andere draadloze muis die den moeite van het observeren waard is, bestaat den DeathAdder v2 Pro. Het heeft evenzo ene 20K DPI optische sensor plus optische knoppen. Volgens Razer krijg je totdat 120 ogenblik batterijduur honingbij Bluetooth of 70 uur erbij HyperSpeed. Het existentie nou vacant snijwondje $ 70, schlemiel de laagste eerbewijs bestaat die wij tot ofschoon toe hebben waargenomen. De muis kost doorgaans $ 130.

  Verwerving DeathAdder v2 Professional belang Amazon – $ 70

  Evenzo de laagste prijzen eens geldsommen de iOS- daarbovenop Android-versies van de Kishi-controller. Het bestaan ene gamepad wetsartikelen jij gij lopen doodmoe kunt overbrengen. Tenzij het performen van native mobiele games, kun gij het alsmede toepassen met Xbox Game Pass Ultimate, Google Stadia, Amazon Luna plus GeForce Now sneetje cloudgaming, alsmede games die worden gestreamd vanaf je console of pc. Den Android-versie van den controller kost $ 45 ($ 35 korting) daarbovenop ie iPhone-mannequin kost momenteel $ 60 ( $ 40 omlaag).

  Mededeling Razer Kishi (Android) gewichtigheid Amazon – $ 45 Aankoop Razer Kishi (iPhone) belang Amazon – $ 60

  Elders verdient de Kraken X Ultralight bedrade gamingheadset aandacht. Het bezittingen ene buigbare, ruisonderdrukkende microfoon daarbovenop zijn compatibel inclusief computer plus alle consoles. Den klassieke nikker versie van den headset, diegene doorgaans $ 50 kost, kost nou $ 30, eentje verrassend dieptepunt.

  Verwerving Razer Afkraken X Ultralight belang Amazon – $ 30

  Bekijk den nieuwste Black Friday- plus Cyber ​​Monday-aanbiedingen voort erbij bezoeken onze startpagina inbegrepen deals plus monitoren @Deals doodmoe Twitter.

  Alle producten diegene vanwege worden aanbevolen, geworden geselecteerd voort onze redactie, onafhankelijk van onzerzijds moederbedrijf. Sommige van onze vertellen bevat gelieerde linkervleugel. Als jij iets koopt te een van dit links, kunnen we eentje aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]