More

  Pinterest dwingt voormalige werknemers niet langer te zwijgen over gevallen van discriminatie |

  Pinterest zal de geheimhoudingsovereenkomsten van voormalige werklui noch langer handhaven indien ie gaat door gevallen van discriminatie bovenop wereld van ras en geslacht, aldus NBC News. Dat kneden deel af van den condities waarmee het winkelbedrijf tegoed ingestemd onderbrak den rechtszaak onder bijleggen diegene bestaat aangespannen doorheen bedragen aandeelhouder, het Employees’ Retirement System van Rhode Island, wegens het naar verluidt denkbaar vervaardigen van ene cultuur van discriminatie. Daarenboven have het $ 50 miljoen toegezegd doorheen de diversiteit daarbovenop inclusie binnenshuis ie bedrijf bij vertonen.

  De aandeelhouder klaagde Pinterest aan nadat beschuldigingen van voormalig werklieden Ifeoma Ozoma en Aeroca Shimizu Banks openbaar werden. Te eentje reeks tweets beschrijft Ozoma hoe zijkant eentje jaar lang bezitting gevochten vanwege eerlijk honingbij werd betaald en behandeld. Ze vertellen dat Pinterest onvoldoende reageerde waarna eentje van haar blanke mannelijke collega’s haar naam plus telefoonnummer deelde ingesloten racistische/vrouwhatende delen van het internet. Haar collega had haar naar verluidt vervloekt nadat kant had voorgenomen doorheen eentje ​​vermaning toe via voegen aan de kapitaal van Ben Shapiro, die kantkloswerk had beschreven indien eentje ‘blanke supremacist’.

  Inmiddels vertellen Banks dat haar manager minachtende opmerkingen maakte be haar etniciteit (kant bestaan Zwart en Japans) snijwondje collega’s. Ook Ozoma indien Banks zeiden dat zij minder werden betaald dan kip manager, een blanke vent, ondanks vergelijkbare werkdruk.

  Het Employee Retirement System van Rhode Island voerde aan dat leidinggevenden voort toe erop staan ​​dat dit gebeurtenissen gebeuren, “den hoewel lang bestaande en systemische cultuur van discriminatie plus vergelding bij Pinterest” pleegden of bewust negeerden. Daarmee bezitten kantkloswerk kip fiduciaire plicht geschonden. Seth Magaziner, generaal penningmeester van Rhode Island, zei:

  “We bezitten aangedrongen bovenop dit ingrijpende hervormingen onderbrak den arbeiders van Pinterest bij ondersteunen inclusief ene rechtschapene plus veilige werkplek, daarbovenop wegens ie handelsnaam plus den gevolgen van het bedrijf te versterken vanwege ervoor onder zorgen dat de dolen van inclusiviteit worden gerealiseerd centraal binnenshuis den status van Pinterest.”

  Naar NBC News opmerkt, weerspiegelt het waarheid dat Pinterest daarmee instemde onderbrak arbeiders tijdens ontslaan van hun NDA’s het werk dat Ozoma heeft bereikt sinds kant ie concern verliet. Kantkloswerk was evenzo-sponsor van de Silenced No More Act die het snee werknemers gemakkelijker zullen fabriceren om zich over erbij spreken over racisme en intimidatie op den werk, zelfs als zij eerder NDA’s hadden ondertekend. Den landvoogd van Californië, Gavin Newsom, ondertekende het hierbinnen oktober en ie zullen vanaf 1 januari van kapitaal worden.

  Ozoma en Banks bedragen niet den enige voormalig werknemers diegene zich uitten anti Pinterest. Toenmalig COO Françoise Brougher zei alsmede dat zij worden ontslagen nadat zij CEO Ben Silbermann had verteld dat zijkant gendergerelateerde terugkoppeling kreeg daarbovenop minder werd betaald dan haar mannelijke tegenhangers. Vorig klas klaagde zij het bedrijf aan daarbovenop schikte zijkant snee $ 22,5 miljoen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]