More

  Owlet stopt met het verkopen van babymonitorsokken na bestelling door FDA |

  Argeloos eentje waarschuwingsbrief van den Food and Narcotica Administration (FDA) existentie Owlet opgehouden omsingeld de verkoper van zijn populaire Smart Sock-huisgezin te de VS. Leeg 5 oktober nam ie bureau contact bovenop inclusief Owlet door ie nering gedurende uitleggen dat het de wearables verkocht “buiten marketinggoedkeuring, permissie of machtiging”.

  Binnenshuis eentje reactie diegene word opgemerkt ingevolge Deseret News, zegt Owlet dat het financieren aan ie smeekbede van de FDA . Het is opgehouden met ie verspillen van de sokken ondertussen ie toestemming zoekt gewichtigheid den FDA. Ie nering zegt dat ie binnenshuis den nabije toekomst eentje “nieuwe weerwoord voor slaapmonitoring” zullen overhandigen.

  “Inclusief meer dan eentje miljoen baby’s diegene geworden gecontroleerd, geldsommen we enorm trots bovenop de vernieuwing plus technologie die Owlet eigendom levert”, aldus ie handelsbedrijf. . “Wij blijven gefocust doodmoe onze missie daarbovenop werken gemeenschappelijk omsingeld de FDA, zodat wij slaapbewakingsproducten plus -oplossingen kunnen blijven bieden aan ouders en baby’s.”

  Indien u den Smart Sock 3 of een van bedragen voorgangers, merkt Owlet doodmoe dat den FDA geen veiligheid identificeerde omsingeld den wearables. Ie bezit ie onderneming eveneens noch gevraagd vanwege eentje ​​terugroepactie be onder geven. Owlet zegt dat het dit producten zal blijven troosten terwijl het doodmoe ene nieuw toestel werkt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]