More

  Japanse bedrijven zullen in 2022 een door banken ondersteunde cryptocurrency testen |

  Japan staat doodmoe het beoordelingscijfer een belangrijke schrede erbij deponeren te de haalbaarheid van de ontstaat van een digitale route. Per Reuters vertellen eentje consortium bestaande uit omstreeks 70 Japanse bedrijven deze zwak dat zijkant van plan zijn door hierbinnen 2022 een bovenop den yen gebaseerde cryptocurrency onder start. Schlemiel opmerkelijk bestaan aan het project, voorlopig “DCJPY” gezegd, is dat drietal van den grootste handelsbanken van het akker ie zou steunen . Doodmoe ene persconferentie doodmoe woensdag zeiden Mitsubishi UFJ Financial Group, Mizuho Financial Group en Sumitomo Mitsui Financial Group dat zijde mekaar sedert vorig klas kennismaken doorheen ene ​​gedeelde afwikkelingsinfrastructuur inkeping digitale betalingen bij opbouwen.

  Enkele andere leden van ie consortium zijn erop meer de East Japan Railway Company en Kansai Electric Power Company. Zijde zijn van plan door de traject in den komende maanden tijdens uittesten. Ie experiment staat los van het arbeid dat den Handelsbank of Japan doet wegens eentje ​​digitale yen honingbij creëren. CBDC’s bedragen iets dat China plus de VS ook speuren. Sneetje Japan bestaat er een reserve motivator boterham den push. Ie zijn ene veld dat van contant strafbaar houdt. Zelfs binnen 2018 word 80 procent van alle retailtransacties binnenshuis ie land in bankbiljetten en munten ge. Ie is iets sukkel den kabinet van Japan heeft geprobeerd erbij converteren ingevolge de economiestudie van ie veld consumentvriendelijker daarbovenop productiever honingbij vervaardigen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]