More

  De Razer Blade 15 Advanced zakt naar $ 1.400 voor Black Friday |

  Eentje tal Razer-producten krijgt heden grote kortingen inkeping Black Friday, nochtans den liefste deal bestaat misschien informatiebron op den Razer Blade 15 Advanced gaming-rekentuig. Ie bestaat gedurende terugloop sneetje enkelvoudig $ 1.400, of haastigheid den tweede (46 procent) van den normale prijs.

  Koop Razer Blade 15 Advanced gewichtigheid Amazon – $ 1.400

  De Razer Blade 15 Advanced zijn een hooggewaardeerde gaming-pc dankzij den eersteklas bouwkwaliteit, ie 300 Hz FHD-scherm plus componenten naar den Core i7-10875H 8- core CPU daarbovenop GeForce RTX 2070 Fantastisch Max-Q graphics. Het verkoopmodel worden voorts geeft met 16 GB ARIES, een 512 GB SSD plus meer. Andere kenmerken zijn die kenmerkende gitzwarte unibody aluminium bewoning, nietige randen, een uitstekend touchpad en eentje webcam die bovenaan is gemonteerd, wetsartikelen hij thuishoort.

  Het existentie natuurlijk noch het nieuwste model, nochtans ie aanleveren tal gaming-kick boterham een eerbewijs die moeilijk honingbij evenaren zijn. Het is evenzo niet traag in termen van levensduur van den accu, inclusief ene uitstekende tijd van 8:50 binnenshuis onze rundown-tests. Ie enige figuurlijk achterstand existentie dat het niet zodoende licht existentie indien sommige gaming-laptops, al ie met 0,7 inch nog steeds betrekkelijk spichtig is. In ieder geval, indien jij akelig de Blade 15 Advanced hebt gekeken sneetje gaming of het fabriceren van inhoud – echter suppoost leeg de lieve verkoper – dan bestaat deze ie.

  Ontvang den nieuwste Black Friday- daarbovenop Cyber ​​Monday-aanbiedingen om akelig onze startpagina met deals onder gaan plus @Deals te volgen doodmoe Twitter.

  Alle producten diegene om geworden aanbevolen, worden geselecteerd doorheen onze redactie, onafhankelijk van onze ma onderneming. Sommige van onze vertellen inhouden gelieerde links. Indien jij iets koopt via eentje van deze links, kunnen we een aangesloten makelaarsprovisie verdienen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]