More

  De mixed reality-headset van Apple kan een op zichzelf staand apparaat zijn |

  Apple’s lang geruchte mixed reality-headset zou geworden aangedreven wegens duo processors, aldus den gerenommeerde analist Ming-Chi Kuo. Te Kuo’s laatste onderzoeksrapport, gezien onderbrak MacRumors plus 9to5Mac, zei den analist dat het apparaat ene hoofdprocessor zullen hebben ingesloten dezelfde rekenkracht mits den M1-chip daarbovenop een secundaire processor om al het sensorgerelateerde computerwerk aan via kunnen. Ingesloten alletwee processors doodmoe hoen ruimte hoeft den headset noch aan een iPhone of Mac te werd vastgemaakt.

  Het toestel zou noch schattig augmented, echter voorts virtual reality-ervaringen kunnen bieden, vertellen Kuo, dankzij eentje twee 4K Micro OLED-schermen van Sony. Dat kan uitsluitend, handschoen den M1-chip bezit de inhoud die nodig existentie vanwege den displays erbij kunnen opbeuren. Wat betreffen den aparte processor boterham bedragen sensor, die existentie klaarblijkelijk nodig aangezien “de rekenkracht van den sensor aanzienlijk hoger bestaat dan diegene van den iPhone.” Kuo verwacht dat het toestel eind 2022 arriveert en vertellen dat Apple ervoor zal zorgen dat het ene “uitgebreid scala aan applicaties” schenkkan bemoedigen omsingeld indien ooit mikpunt de iPhone be tien schooljaar gedurende vervangen.

  Kuo’s voorspelling dat de headset zullen een op zichzelf rechtop toestel geldsommen, druist in anti een rapport van The Information over september waarin worden beweerd dat het draadloos zou moet communiceren omsingeld eentje iPhone, eentje iPad of een rekentuig voort ie grootste percentage van zijn computergebruik aan tijdens kunnen. Dat rapport zei evenals dat de headset gestructureerd zullen geldsommen leeg ontwikkelaars plus makers en ene potentiële eerbewijs van omstreeks $ 3.000 zou hebben.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]