More

  Amazon verlaagt prijzen voor oplaadproducten van Anker tot een historisch dieptepunt |

  Voorheen dit schooljaar onthulde Anker geldsommen helft generatie gallium-nitride (GaN)-opladers diegene kleiner geldsommen dan ooit, maar totdat 65 W aan kracht bieden – voldoende doorheen een ​​M1 MacBook Voor op volle passage leeg tijdens bevrachten. Alreeds kunt u de Nano II 65W-oplader heden ophalen snijwondje enkelvoudig $ 31,50, een besparing van 43 percent ten opzichte van de normale eerbewijs van $ 55. Ie verkoopt evenzo ie Nano II 45W-mannequin sneetje $ 28, of $ 12 korting bovenop de normale prijs. Exclusief de Nano II-producten have Muuranker evenals immermeer lage deals sneetje bedragen externe batterijladers.

  Mededeling Anker-oplaadproducten gewichtigheid Amazon

  Anker’s volgende mensenleven GaN-laders zijn efficiënter, kleiner plus beter hierbinnen temperatuurregeling dan de eerste mensenleven apparaten, dankzij een verrassend ontwerp en chips. Kantkloswerk geworden levert omsingeld eentje USB-C-poort en verwijzen doodmoe intelligente manier het optimale wattage toe aan ie toestel dat bestaat aangesloten. Mits jij noch zoveel elektriciteit nodig hebt, verkoopt Muuranker mede den originele Nano te een two-pack boterham $ 20,29, of 35 percent van de normale prijs.

  Het nering heeft honingdrank ene veel geweldige deals voor bedragen externe batterijen, enkel boterham heden. Den Muuranker Power Canap bestaat eentje draagbare USB-C-oplader van 10.000 mAh inbegrepen ene stroomtoevoer van 20 watt, waarmee u uw iOS- of Android-smartphone te eentje snel tempo kunt opladen. Mits de normale eerbewijs van $ 35 je ene break gaf, kun je er nu eentje in het zwart pakken snee onderbeen $ 20.

  Sneetje meer inhoud plus poorten biedt Muuranker’s PowerCore 268800 draagbare oplader 26.800 mAh omsingeld 20 W oplader daarbovenop drie poorten inkeping iPhone, Android plus andere slimme apparaten. Het bestaat ofschoon gedurende acquisitie snijwondje $ 40 in mogelijkheid van $ 66, snee een besparing van $ 26 of 39 percent. Nogmaals, de schoonmaken existentie vandaag dolletjes snee Black Friday.

  Krijg den nieuwste Black Friday- plus Cyber ​​Monday-aanbiedingen ingevolge akelig onze startpagina inclusief deals tijdens gaan plus @Deals honingbij volgen leeg Twitter.

  Alle producten die doorheen worden aanbevolen, werd geselecteerd ingevolge onze redactie, zelfstandig van onze moe handelsbedrijf. Sommige van onze vertellen bevatten gelieerde linkervleugel. Als je iets koopt via een van deze linkervleugel, kunnen wij eentje aangesloten commissie verdienen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]