More

  VS blokkeert bedrijven die de kwantumcomputerinspanningen van het Chinese leger ondersteunen |

  De VS nuttigen toegevoegd voetstappen om onder voorkomen dat het Chinese bedding den overheersend van kwantumcomputers claimt. Het bestuursregio van Nering heeft acht technologieproducenten aan zijn entiteitenlijst extra onderbrak erbij voorkomen dat zijde den kwantumcomputerinspanningen van het Chinese leger bemoedigen. Ambtenaren bedragen ongerust dat de entiteiten “opkomende” Amerikaanse technologie zouden kunnen voeden diegene zullen kunnen assisteren belang het breken van codering, het maken van ‘onbreekbare’ codering plus ie vormen van tegen-stealth- of tegenstrijdig-onderzeeërsystemen.

  Den omlijsting richt zich leeg een mengeling van bedrijven plus onderzoekers, waaronder QuantumCTek plus het Hefei National Laboratory for Physical Sciences doodmoe Microscale. De VS bezitten voorts trio dochterondernemingen van Corad Technology Limited, een Chinees bedrijf dat sedert 2019 doodmoe de lijst staat, reserve, reeds het niet verstaanbaar goed dat kwantumcomputing onder betrokken goed – ie worden er honingdrank van beschuldigd de militaire daarbovenop ruimteprogramma ’s van Iran via steunen, evenzeer het ‘voorzijde ’ van Noord-Korea. bedrijven.”

  De bredere update van den entiteitenlijst omvatte 27 organisaties en mensen, waaronder 13 in Pakistan die werden beschuldigd van het steunen van den “niet-beveiligde” nucleaire of ballistische raketprogramma’s van ie veld.

  Ie bestaan onwaarschijnlijk dat dit ie geval zullen zijn. eentje einde maken aan China’s militaire gebruik van kwantumcomputing, terwijl ie veld bestaanbaar veel van den technologie intern moeten onderzoeken daarbovenop vormen. De uitgebreide blokkeerlijst zal den aangelegenheden maar kunnen ophouden wegens den toegang van China totdat Amerikaanse processors plus andere apparatuur die de ontwikkeling zal kunnen versnellen, erop beperken. Beschouw deze mits een struikelblok dat den VS een betere waarschijnlijkheid leveren voort ie voortouw tijdens nuttigen of bij behouden.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]