More

  Spotify test een TikTok-achtige verticale feed voor het ontdekken van nieuwe muziek |

  Spotify experiment eentje nieuwe functie genaamd Discover waarmee gebruikers door ene feed met verticale video’s kunnen scrollen plus kant kunnen overslaan of lief vind, keurig zoals je doen bovenop TikTok, meldt TechCrunch. Den functie geworden waargenomen hierbinnen den nieuwste versie van Spotify’s bètaversie van iOS TestFlight, gebouwd wegens Chris Messina, diegene tweette dat ie als een kwart pictogram te de iOS-werkbalk van Spotify verscheen.

  Discover lijkt ene manier gedurende zijn snijwondje gebruikers om doodmoe ene intuïtieve, snelle wijze nieuwe opzoeken erbij traceren om bovenop plus neer erop bezemen door doorheen de feed te doorbladeren. Je kunt leeg een hartje aantikken vanwege ie getal aardig erop vind, of doodmoe het spijskaart inclusief drietal stippen knellen doorheen de standaardinformatiekaart van Spotify voltooid het getal weersomstandigheden gedurende doneren.

  Noch inclusief dat, @Spotify Discover bestaan binnen feite ene uitgeklede versie van een TikTok-achtige feed van verticale muziekvideo’s (plausibel inbegrepen hun canvasformaat) dat jij aardig vindt of overslaat.#NewSpotify pic.twitter.com/hpOEZ8v9bl

  — Messina.eth (@chrismessina) 24 november 2021

  Het formaat schenkkan het canvasformaat van Spotify benutten, merkt Messina leeg. Hierdoor kunnen kunstenaars video’s fabriceren diegene belang nummers stappen, binnen mogelijkheid van enkel statische afbeeldingen, en verschijnen zij op bepalen nummers binnen plek van de banier albumhoezen wanneer jij ene video afspeelt. Zijde kunnen de vorm hebben van standaardvideo en gemengde communicatiemiddelen, gemeenschappelijk ingesloten 2D- daarbovenop 3D-graphics. Gewichtigheid ie pitchen van de functie vertelt Spotify kunstenaars dat Canvas belangrijke betrokkenheidsstatistieken, naar porties, insluiten aan afspeellijsten daarbovenop het bezoeken van profielpagina’s, verbetert.

  Spotify bevestigde aan TechCrunch dat ie de functie auditie, maar weigerde verdere kleinigheden gedurende delen, naar hoe ie feeds zal besturen. “Bij Spotify voeren wij routinematig ene veel tests ge ingevolge onze gebruikerservaring te overtreffen”, aldus een voorlichter. “Sommige van diegene tests vereffenen den achterwege boterham onze bredere gebruikerservaring en andere helpen ge mits ene belangrijke leerschool. We bezitten op dit minuut geen overigens journaal vanwege ter delen.”

  Spotify zijn verre van het eerste toneel dat TikTok vleit door remedie van imitatie. Instagram’s Reels daarbovenop YouTube Shorts bedragen virtuele klonen van TikTok, daarbovenop zelfs Netflix heeft laatstelijk eentje TikTok-achtige comedy-feed geïntroduceerd inbegrepen de naam Fast Laughs. Het existentie nog noch verstaanbaar of Spotify’s ontdekkingsfunctie den bèta zullen halen, echter het lijkt ene handige manier ingevolge nieuwe naslag ter vind.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]