More

  Pentagon vormt nieuwe taskforce om UFO-waarnemingen te onderzoeken |

  Het Pentagon heeft eentje nieuwe menigte opgericht wegens UFO-waarnemingen onder onderzoeken. Den Airborne Object Identification and Zeggenschap Synchronization Group (AOIMSG) zou de Unidentified Aerial Phenomena Task Force van den Amerikaanse marine naleven. Volgens ie deelsoort van Defensie “zou AOIMSG de inspanningen van het divisie daarbovenop den bredere Amerikaanse gezag synchroniseren vanwege objecten van bij te Special Use Airspace (SUA) gedurende detecteren, identificeren en gunnen, plus onderbrak alle bijbehorende bedreigingen snee de veiligheid van ontvluchten daarbovenop nationale veiligheid.”

  De vorming van den taskforce volgt leeg den publicatie van ene rapport te juni waarin ie Office of the Director of National Intelligence (ODNI) 144 waarnemingen van “ongeïdentificeerd luchtfenomeen” onderzoeken. Slechts in één geval waarden ambtenaren binnenshuis staat onderbrak onder overwegen watje den aanleiding ja van een waarneming. Sneetje elk ander incident dat in dat rapport wordt beschreven, zei ODNI dat er ter weinig gegevens ronddwalen om onder concluderen watje er bestaan gebeurd. Als de Amerikaanse regering enige waarschijnlijkheid zou hebben doorheen UFO’s beter honingbij vatten, vertellen ODNI dat kantkloswerk meer middelen daarbovenop eentje gestandaardiseerde werkmethode bij verschillende instanties zullen moeten verwedden. Ie lijkt via dat het tak van Defensie die getuigschrift erop harte heeft genomen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]